Home Diverse Volante la prețuri rezonabile – doar online

Volante la prețuri rezonabile – doar online

677
0

În ultimii ani, pe lângă chiulasă, turbină, pompă de injecție, injectoare, a devenit un fel de bau bau al posesorilor de autoturisme și volanta. Discutăm despre o componentă vitală pe care o au atât autoturismele pe benzină cât și cele diesel și care poate în unele cazuri să coste destul de mult. Nu este o regulă care să spună că se va defecta sau nu, însă există kituri de ambreiaj care se vând cu tot cu volantă, așadar există anumite modele pentru care volanta este încadrată la categoria consumabile.

În cazul în care se defectează și trebuie schimbată, începe drama pentru că este destul de scumpă. Am spus întotdeauna că în momentul în care ne cumpărăm o mașină, trebuie să ne interesăm temeinic despre costurile de întreținere aferente, dacă este un model la care volanta cedează odată cu ambreiajul și trebuie schimbată sau dacă este un model problematic din punct de vedere al volantei, au existat și încă există cazuri la care cedează din senin volanta. În cazul în care treceți printr-o asemenea „dramă”, nu vă grăbiți să faceți vânzare șmecherilor cu magazine din oraș, care de ani buni nu fac altceva decât să profite de nenorocirea omului.

Există volante mai ieftine pe internet, în magazinele virtuale de piese auto gen VrumAuto. Magazinele online întotdeauna au fost nevoite să vândă sub prețurile din magazinele normale, altfel n-ar mai avea niciun scop existența lor. Magazinele online reușesc să aducă în prim plan un raport calitate-preț mult superior magazinelor reale din oraș pentru că nu au nevoie de spații de depozitare la stradă sau de chirii cine știe în ce zonă scumpă a orașului.

Vadul comercial apare în cazul magazinelor online numai dacă au respect față de client și dacă sunt capabile să evolueze de la an la an, să rămână pe piață suficient de mult timp cât să afle tot mai multă lume despre ele. Este o competiție mult mai dură online, e ca și cum toate magazinele de piese auto din oraș ar fi în aceeași clădire, doar că cele serioase sunt la parter iar altele, unele noi poate sau neserioase la etajele superioare ale clădirii, la care rar de tot urcă potențialii clienți. Cu cât sunt mai serioase în timp cu atât coboară spre parter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here