Home Lifestyle 7 destinații perfecte pentru primăvara lui 2019

7 destinații perfecte pentru primăvara lui 2019

813
0
destinatii

Deși nu multă lume se gândește acum la vacanță, există oameni care doresc o mică escapadă. Haideți să trecem în revistă cele mai interesante destinații de primăvară.

7 destinații perfecte pentru primăvara lui 2019

  1. Insulele Aegean – Grecia – o insulă mai nepopulară care se bucură de vânturile calde Meltemi. Multe dintre Insulele Aegean se trezesc din hibernare odată cu Paștele Ortodox, pe 28 aprilie.
  2. Barcelona Spania – o perioadă foarte bună pentru a vizita Barcelona acum este, scăpați de aglomerația specifică verii, aglomerație care poate să fie chiar enervantă.
  3. Cancun, Mexic – multă lume își aduce aminte de Cancun atunci când aud de vacanța de primăvară, datorită emisiunii „MTV Spring Break”, un show cu multă tradiție.
  4. Marele Canion, Arizona – dacă mergi acum să vizitezi Marele Canion, ai șansele să sărbătorești centenarul. Cea mai renumită atracție turistică americană face 100 de ani de UNESCO.
  5. Grădinile Keukenhof, Olanda – primăvara este sezonul în care milioane de lalele apar în aceste grădini. Este o priveliște pe care dacă o vezi o dată, nu o mai uiți cât trăiești.
  6. Las Vegas – unul dintre motivele principale pentru care este foarte recomandat să vizitezi acum Las Vegas se leagă de temperaturile destul de prietenoase cu turiștii. Vara depășesc lejer 38 Celsius.
  7. Ledbury, Marea Britanie – aici ai șansa să simți cum trăiau aristocrații în Evul Mediu, poți vizita piața istorică din Herefordshire. Castelul Eastnor este o „piatră” prețioasă din Ledbury.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here