Home Diverse Principalele avantaje ale podelelor suspendate

Principalele avantaje ale podelelor suspendate

935
0
podele suspendate

Atunci când vine vorba despre construcția sau renovarea de clădiri de birouri, în ultimii ani au început să se folosească din ce în ce mai des aceste podele suspendate NewFitOUT, întrucât au foarte multe avantaje. Haideți să vedem împreună care sunt acestea.

Principalele avantaje ale podelelor suspendate

  1. Se instalează foarte rapid – podelele suspendate se instalează foarte rapid, fără să fie necesari meseriași sau oameni pricepuți în construcții. Spre deosebire de gresie sau parchet, aceste podele suspendate nu necesită fixare cu materiale. Instalarea lor se face într-un mediu curat.
  2. Suprafața nu necesită pregătire – fără șape, fără nebunii, fără adezivi care-ți murdăresc totul împrejur și-ți nenorocesc căile respiratorii după o zi de stat cu nasul în ei. Podelele suspendate se instalează foarte rapid și fără bătăi de cap, operațiunea nu este una complexă.
  3. Facilitează instalarea cablurilor sau a țevilor – problema cablurilor și a țevilor se rezolvă foarte frumos și ușor dacă se instalează podele suspendate. Toate vin băgate în podea iar accesul la acestea este unul foarte bun și foarte rapid în care este nevoie de o intervenție tehnică.
  4. Sunt destul de rezistente la uzură – ați observat de exemplu aceste podele instalate pe terasele temporare de pe trotuarele intens circulate. Dacă rezistă ele fără probleme la asemenea trafic, vă dați seama că rezistă și într-un mediu office mult mai ferit.
  5. Costurile de instalare sunt mici – nu este nevoie de meseriași care să-și bată joc de tine cu manopera, nu este nevoie de adezivi speciali care costă foarte mult, nu este nevoie de altceva în afară de piesele propriu-zise ale podelei suspendate.

Și lista poate continua, e destul de lesne de înțeles de ce tot mai multe renovări se bazează pe podele suspendate, e simplu de înțeles de ce tot mai multe clădiri de birouri care se construiesc se bazează pe podele suspendate. Este o tehnologie nouă, modernă, care are destul de multe avantaje și care pe deasupra este destul de simplu de instalat și de întreținut. Așa cum tavanele false au venit la pachet cu multe avantaje în urmă cu mulți ani, acum este rândul podelelor să aducă avantaje în construcții.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here