Home Diverse Cum să găsești garsoniere de vânzare în București fără să faci o...

Cum să găsești garsoniere de vânzare în București fără să faci o criză de nervi

636
0
garsoniere de vânzare în București

Ce se întâmplă în ziua de azi cu anunțurile imobiliare pe site-urile gen olx sau lajumate, sfidează ridicolul. Din 1000 de anunțuri nu cred că sunt 10-20 reale iar până să ajungi la ele, îți bați capul cu fel de fel de agenții imobiliare fantomă puse pe combinații și ciupeală, cu fel de fel de combinatori intermediari care în realitate nu fac altceva decât să fure poze de pe net și să le pună pe site pretinzând că au de vânzare în zona X deși eu au în zona Y și încearcă astfel să ajungă la clienți prin păcăleală telefonică și așa mai departe. Nu cred că reziști mai mult de 2 zile căutând pe olx sau lajumate garsoniere de vânzare. Pierzi o grămadă de timp să salvezi locațiile care-ți plac și care par mai de doamne ajută iar când te apuci să suni, realizezi că nu e nimic disponibil, acele anunțuri fuseseră postate de fapt cu alte scopuri.

Întrebarea de bază care se impune acum: cum găsești garsoniere de vânzare în București fără să faci o criză de nervi? Păi destul de simplu: stai departe de site-urile generale de anunțuri și iei legătura cu agențiile imobiliare de renume din capitală care scot la vânzare imobile pe site-urile proprii. Este singura șansă să ajungi exact la destinație fără să ocolești ore sau zile bune, fără să pierzi vremea degeaba. Chiar dacă prețurile vi se par oarecum mai mari, stați liniștiți, sunt cele reale. Ce vedeți pe internet pe site-urile de anunțuri generale au prețuri mici pentru a atrage în capcană, pentru a face omul să sune în speranța că-l va agăța cu un alt imobil și chestii de genul. Nu e nimeni fraier să se apuce să vândă în București sub prețul pieței. Dacă vrei soluții serioase la probleme serioase, trebuie să te asiguri că le rezolvi cu oameni serioși.

Acum rămâne la alegerea voastră, însă mai mult ca sigur dacă ați trecut o dată măcar printr-o tentativă de a găsi o garsonieră de închiriat în București, îmi veți da dreptate. E mult mai bine să te duci direct la sursă să rezolvi o problema, cu toate că o să plătești unei agenții un comision decât să pierzi vremea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here