Home International Casa Albă cere 72.4 milioane de dolari pentru sediul Space Force

Casa Albă cere 72.4 milioane de dolari pentru sediul Space Force

650
0
space force

Casa Albă vrea 72.4 milioane de dolari pentru a pune bazele Space Force, potrivit unei declarații a Departamentului de Apărare. E mult mai puțin față de cât se estimase în trecut că ar fi necesar. În luna septembrie a anului trecut, un memo semnat de secretarul Air Force Heather Wilson a ajuns în presă. Acesta indica faptul că Space Force va avea inițial nevoie de 3.3 miliarde de dolari pentru anul fiscal 2020 și aproape 13 miliarde de dolari în următorii 5 ani.

Ideea din spatele Space Force este de a aduna pe toți cei care lucrează în armată în domenii legate de cosmos (lansarea de sateliți, etc) într-o singură organizație. Space Force va fi un update considerabil  pentru inițiativele spațiale care implică misiuni armate. În luna Decembrie a anului trecut, Președintele Donald Trump a cerut Departamentului de Apărare să înființeze o entitate separată numită Space Comand, care să prevină războiul în cosmos.

Previous articleGoogle regretă mica eroare care a aruncat în aer moneda din Ghana
Next articleCum să găsești garsoniere de vânzare în București fără să faci o criză de nervi
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here