Home Diverse Cum poți face rost de cabluri electrice mai ieftine

Cum poți face rost de cabluri electrice mai ieftine

840
0
cabluri electrice

A schimba instalația electrică la o casă, implică de multe ori costuri uriașe. Cablurile, firele de curent care intră-n pereți sunt din cupru iar din această cauză, costurile devin ridicole mai ales dacă este vorba despre o casă cu multe camere, ori cu camere care au suprafețe foarte mari. Gândiți-vă numai câte prize + întrerupătoare + aplice + lustre sunt într-o casă și o să vă dați seama cam câte sute de metri, kilometri întregi de cabluri sunt necesari uneori la o renovare. Singura șansă să faci un pic de economie în acest context este să găsești un magazin care să-ți ofere un preț mai mic, altceva nu ai ce face. Rabat la calitate nu poți face pentru că riști să dai foc la casă. Prețul este singura modalitate de a scăpa mai ieftin și există o singură cale de a ajunge la un preț foarte bun: internetul.

Găsești cabluri electrice la prețuri foarte bune în magazinele online din mai multe motive,  pe care le vom scoate în evidență în cele ce urmează.

  • online-ul trebuie să fie relevant așa că este obligat să aducă în prim plan un raport calitate-preț superior celui din magazinele din oraș. Ce rost ar mai avea online-ul dacă prețurile ar fi mai mari aici decât în magazinele din oraș? Mai și aștepți după marfă o zi sau două.
  • costurile de întreținere ale unui magazin online nu sunt așa de mari cum sunt cele ale unui magazin de bricolaj din oraș de exemplu. Magazinele online își permit să lase la preț pentru că nu iau contact cu costuri de întreținere uriașe.
  • clientela online se formează mult ma greu pentru că aici „vadul comercial” este un concept mult diferit față de cel cunoscut nouă. E destul de dificil să-ți faci un nume online, să ți-l păstrezi dacă ți l-ai făcut, pentru că intervine o concurență destul de acerbă.
  • diversitatea nu este un mit, expunerea a zeci de mii de produse este posibilă într-un magazin online, motiv pentru care există marfă pentru toată lumea, pentru toate buzunarele, nu există limitări din acest punct de vedere. Se pot vinde cabluri electrice de la mult mai mulți furnizori

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here