Home Diverse Pereții demontabili – posibilități nelimitate pentru designul biroului tău

Pereții demontabili – posibilități nelimitate pentru designul biroului tău

636
0

Extinderea activității companiei presupune adesea închirierea sau achiziționarea unui nou spațiu. De cele mai multe ori, acesta nu este compartimentat corespunzător, de aceea ownerul apelează la serviciile unei firme specializate în amenajări interioare.

Desigur, se poate implica el însuși în proiect dacă deține cunoștințele necesare. Oricare variantă ar alege, primul pas este documentarea. Și, cum în momentul de față pe piață există o diversitate de produse destinate compartimentării birourilor, alegerea celor potrivite se poate dovedi obositoare.

Compartimentare clasică VS compartimentarea modernă

Necesitatea utilizării cât mai eficiente a spațiului a condus la apariția unor noi metode de compartimentare. Cele vechi, reprezentate de clasicii pereți din rigips, BCA sau cărămidă, au ajuns astfel să fie detronate. Și pe bună dreptate!

Compartimentarea modernă a spațiilor se face cu ajutorul pereților glisanți, a celor mobili și a celor demontabili. Aceștia nu doar că se montează extrem de facil, ci nu produc murdărie, nu necesită cunoștințe avansate privind montajul și au un aspect deosebit, putând fi integrați în aproape orice stil de design de interior.

Pereții demontabili – o soluție pentru afacerile în continuă dezvoltare

Metodele noi de compartimentare se remarcă prin flexibilitate. Atât pereții pliabili, cât și cei mobili sau demontabili au nenumărate avantaje. Dintre aceste tipuri, pentru companiile aflate în continuă dezvoltare și care în mod frecvent caută spații mai mari unde să își desfășoare activitatea, este recomandat ultimul tip – pereții demontabili.

Pereții demontabili au, pe lângă un design aparte, avantajul că pot fi ușor transferați în noul spațiu, fără ca demontatul/montatul lor să reprezinte o problemă. De asemenea, ei contribuie la crearea unei atmosfere plăcute la locul de muncă grație materialelor diverse din care pot fi fabricați, contribuind astfel la creșterea productivității angajaților.

Motive pentru care să alegi pereți demontabili

Dintre motivele pentru care pereții demontabili pot să facă față cu succes exigențelor tale, se pot menționa:

  • Sunt ușor de instalat, reconfigurat și relocat

Pereții demontabili nu trec prin același proces laborios ca în cazul celor tradiționali. Acest lucru înseamnă că nu este necesară o echipă de meșteri și nici autorizații. Montajul se realizează rapid, fără murdărie, iar în cazul în care se doresc a fi mutați, acest lucru se face extrem de rapid.

  • Se potrivesc oricărui stil de design de interior

Dat fiind faptul că se găsesc într-o varietate de forme, culori și mărimi, pereții demontabili se potrivesc oricărui stil de design de interior. În cazul unui spațiu modern, se poate opta pentru modele din sticlă securizată, iar în cazul unuia tradițional, pereții demontabili din lemn vor reuși cu succes să păstreze căldura și armonia.

  • Sunt rentabili

Pe termen lung, pereții demontabili se dovedesc cea mai rentabilă variantă. De ce? Pentru că elimină costurile cu montajul, cu echipa de muncitori și cu autorizațiile. În plus, aceștia fac economie de timp, nefiind necesar nici ca activitatea să fie întreruptă pentru lucrări, cum se întâmplă în cazul pereților clasici.

Office Nova Concept – soluții de amenajări interioare adaptate nevoilor clientului

Office Nova Concept este o companie ce oferă servicii de planificare a spațiului și de design interior, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client în parte. Atât compartimentarea, cât și mobilarea sunt efectuate de o echipă de profesioniști, iar rezultatele sunt eficiente și extrem de atrăgătoare din punct de vedere estetic.

Pe novaconcept.ro se găsesc atât pereți demontabili, cât și pereți mobili, rulori metalice și mobilier, produse moderne, create din materiale de înaltă calitate. Eficientizează spațiul, oferă-i un aspect unic și bucură-te de o atmosferă relaxantă!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here