Home Tehnologie Placa video NVIDIA GTX 1060 6GB DDR5 ajunge la 179 euro. În...

Placa video NVIDIA GTX 1060 6GB DDR5 ajunge la 179 euro. În România pe când?

508
0

Placa  video NVIDIA GTX 1060, una dintre cele mai populare plăci video din istorie, a primit o reducere destul de importantă de preț prin intermediul căreia va deveni destul de accesibilă, cel puțin în străinătate.

Este vorba despre varianta de 6 GB care poate fi cumpărată chiar și cu 179 de euro în acest moment în Franța. Prețurile pentru această placă au început să scadă treptat din octombrie anul trecut, în special pentru modelele de 3 GB.

De vină pentru această ieftinire masivă este evident placa GTX 1660 apărută recent, deși succesoarea ei ar trebui să fie GTX 2060.

Deocamdată, diferența între GTX 1660 și 2060 este una de preț destul de mare, în schimb, ca și performanță, discutăm despre un 20% doar.

Rămâne de văzut dacă magazinele din România vor îmbrățișa și elea această ieftinire sau vor alege să-și bată joc, să-și jumulească clienții cum o fac de mai bine de 30 de ani fără niciun fel de problemă, fără să le tragă nimeni la răspundere.

Previous articleSalopete elegante – cadoul perfect pentru un 8 martie de neuitat
Next article22 dintre cele mai poluate 30 orașe din lume, se află în India
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here