Home Diverse 3 motive să-ți cumperi un hoverboard chiar acum

3 motive să-ți cumperi un hoverboard chiar acum

748
0
hoverboard

Hoverboard-urile sunt printre noi de ani buni și știm cu toții că sunt o distracție pe cinste. Deși inițial a durat ceva până când românii să le înțeleagă, iată că în ziua de azi e plin de ele prin parcuri, și culmea, majoritatea celor care „le călăresc” nu sunt chiar copii.

Dacă nu ai apucat să-ți cumperi și tu o asemenea distracție pe două roți, acum este momentul prielnic. Și stai liniștit, nu trebuie să te temi de un hoverboard. Nu am auzit pe nimeni până acum să fi căzut cu el să se fi lovit sau chestii de genul. Dacă această frică te-a ținut departe de el, abandoneaz-o, există în realitate trei motive să-ți cumperi chiar acum un hoverboard.

3 motive să-ți cumperi un hoverboard chiar acum

  1. Temperaturile din termometre cresc. Asta înseamnă că poate să înceapă distracția bazată pe electronice și pe baterii. O să poți să ieși să te plimbi cu el prin parcuri. Iarna nu sunt prea recomandate aceste obiecte nu doar din pricina faptului că alunecă pe gheață, ci mai de grabă din cauza faptului că din pricina frigului, bateriile se duc destul de repede.
  2. Prețurile sunt destul de bune. Poți să cumperi astăzi un hoverboard la jumătate de preț față de cât cereau magazinele offline și online acum un an sau doi. E ceva destul de normal, suntem la început de sezon și apoi, dacă stăm să ne gândim mai bine, este un trend care a devenit foarte popular în România. Dacă prin 2015 nimeni nu auzise de hoverboard, astăzi ele sunt o bază destul de importantă pentru distracție atât timp cât vremea de afară este una bună.
  3. Noile generații sunt și mai interesante. Acestea vin dotate din fabrică cu baterii regenerabile, cu telecomandă și cu niște boxe mult mai puternice. După cum știm, aceste aparate pot reda muzica prin telefon dacă sunt conectate prin Bluetooth. S-au transformat de la generație la generație în niște dispozitive superioare, mult mai bine făcute, mai rezistente din toate punctele de vedere. Interesant cum vor evolua aceste hoverboard-uri în viitorul apropiat dacă acum cel puțin au devenit niște dispozitive care asigură un maxim de distracție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here