Home Diverse Au apărut ofertele pentru sejururi în Turcia

Au apărut ofertele pentru sejururi în Turcia

684
0
Turcia

Pornind de la premiza că omul gospodar îți face vara sanie și iarna car, așa am început și eu acum, la final de iarnă, să îmi caut vacanță pentru la vară. Fenomenul early-booking a început să devină o obișnuință și prin România pentru că are destul de multe avantaje precum: prețuri mult mai mici față de plin sezon, garantarea sejurului într-un hotel bun, scapi de grija problemelor create la serviciu de plecarea ta în concediu prea din scurt și așa mai departe. Per total, achiziția de vacanțe cu mult timp înainte, minim 6 luni să zicem, începe să prindă și în România.

Anul acesta, pentru că sunt genul de om care este destul de ocupat, pe vară nu o să am vreme să plec pe cine știe unde, cine știe cât. Mi-ar place să mă duc pe o insulă exotică din Bali vreo 2-3 săptămâni și să-mi uit în mod misterios telefonul și laptopul acasă, însă din păcate nu pot face asta. Mi-am ales astfel câteva destinații destul de interesante, apropiate, către care pot să merg cu mașina astfel încât să pot să vizitez cât mai mult și să nu depind de taxiuri foarte scumpe sau de mijloace de transport în comun despre care nu știu aproape nimic.

În primă instanță, am zis că ar fi interesant să merg 7 zile în Grecia, indiferent de insulă. Dacă merg cu mașina nu mai depind de nimic. Aș putea să merg cu avionul dar eu unul nu am stare. Nu sunt genul de om care să se ducă în Grecia 7 zile și 7 zile să iasă să stea ca mumia pe un șezlong la plajă. Eu mă plictisesc repede. O altă destinație interesantă ar fi Turcia. Există câteva oferte de sejururi Antalya Turcia destul de interesare pe NicoTravel.ro, atrăgătoare și ca preț. Turcia mă atrage și din punct de vedere cultural, gastronomic.

Este genul de țară în care dacă ajungi trebuie să stai minim o lună ca să începi să o înțelegi. Rămâne să mă hotărăsc până la finalul lunii și să iau o decizie la începutul lunii martie, pentru iulie-august 2019. Măcar vreo 7 zile. Voi? Ce ați alege între Grecia și Turcia?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here