Home Diverse Ai nevoie de un avocat în Sibiu? Iată cum îl alegi

Ai nevoie de un avocat în Sibiu? Iată cum îl alegi

903
0

Cine a spus că Statele Unite ale Americii reprezintă „țara tuturor posibilităților”, s-a înșelat groaznic. România poate fi catalogată în acest mod. Aici chiar că ți se poate întâmpla absolut orice, aici oricine poate să cheme în judecată pe oricine, pentru orice nimic. Legile care reglementează introducerea acțiunilor în instanță sunt destul de slabe pe meleagurile noastre, iar mediatorii nu rezolvă aproape niciodată conflictul între părți. Ți se poate întâmpla să fii chemat în judecată de vecini, de rude chiar, de prieteni, de Primărie și așa mai departe iar când se întâmplă, e bine să fii oarecum pregătit cu un avocat destul de serios care să te ajute în adevăratul sens al cuvântului. Dacă locuiești în Sibiu, în cele ce urmează vom face o listă cu câteva sfaturi adresate celor care au nevoie de un avocat și nu știu prea bine cum să-l aleagă. Chiar dacă românii par neam de Nemesiseanu, există mulți concetățeni care nu au avut niciodată de-a face cu un avocat, cu un proces, cu un tribunal, așa că nu prea știu cum să aleagă. Dar haideți să vedem împreună cum ajungem la cel mai bun avocat din Sibiu.

Ai nevoie de un avocat în Sibiu? Iată cum îl alegi

  1. Cabinet de avocatură VS Firmă de Avocatură – dacă nu vii cu un caz foarte complex, cu un dosar care să aibă 500 de pagini, care să necesite expertiză din 3-4 domenii diferite de drept, poți să mergi la un cabinet avocatură Sibiu.
  2. Rezultatele pe speța de care aveți nevoie – degeaba un avocat are toate procesele câștigate pe penal dacă veniți la el cu un caz economic sau cu altă ramură de drept civil. Avocatul se alege în funcție de succesul pe speță.
  3. Prestanța pe care o prezintă la întâlnire – mare atenție la acest aspect, un avocat serios este mai recomandat decât unul fără prestanță dar care are rezultate destul de bune. fiți atenți la modul în care vorbește, se comportă, se îmbracă, etc.
  4. Amplasarea biroului spune multe  – un avocat serios va avea întotdeauna grijă să-și închirieze un birou într-o locație foarte ușor accesibilă și ușor de reținut, în niciun caz acasă, într-o cameră separată cum au unii obiceiul.

După cum ați observat, nu am adresat problema onorariului. Tot ce trebuie să știți este faptul că un avocat care cere foarte puțini bani denotă mai degrabă incompetență decât seriozitate. Un avocat serios știe foarte clar cât face munca lui și cât trebuie să ceară astfel încât să nu muncească degeaba. Onorariul unui avocat serios o să fie întotdeauna direct proporțional cu istoricul său, așa că dacă sunteți în căutarea celui mai bun avocat din Sibiu, să fiți pregătiți și din punct de vedere financiar pentru că dintotdeauna, calitatea a venit contra cost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here