Home Editorial sau Guest Post Uneori, numai tată de fată să nu fi…

Uneori, numai tată de fată să nu fi…

1399
0

Cum internetul începe să devină o parte componentă tot mai activă în societate, evident, încep să iasă la iveală fel de fel de clipuri urcate pe platforme gen YouTube, de tineri. Despre tineri ar fi multe de spus, puține de bine, multe de rău, știm cu toții, nu mai intrăm în subiect.

O să discutăm însă despre fata din clipul de mai jos, care după cum arată nu cred că are 18 ani, însă face o declarație destul de interesantă, care probabil o caracterizează, pe un LIVE transmis pe YouTube. Acum, după ce am văzut clipul, nu mi-am mai pus întrebarea ce fel de educație are o fată care spune așa ceva, mă gândesc însă la ce simte tatăl acestei fetițe când vede cum se comportă ea în societate. Bine, se spune că așchia nu sare departe de trunchi, însă eu unul, după ce am văzut acest clip, numai tată de fată nu aș vrea să fiu. Că nu știi când o ia razna…

Când aud cum vorbesc unele fete în ziua de azi îmi vine să mă duc naibii într-o țară în care românii nu au ajuns niciodată, să nu mai știu nimic despre o țară în care în prim plan ajung întotdeauna oamenii cu un nivel de inteligență destul de mic.

Previous articleAr trebui părinții să înceteze să mai fumeze și să butoneze telefonul de față cu copiii
Next articleNestle alături de alte branduri celebre își retrag reclamele de pe YouTube
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here