Home Lifestyle Planeta Pământ se duce de râpă!

Planeta Pământ se duce de râpă!

835
0
Planeta Pământ se duce de râpă

Am zis să intru un pic la secțiunea LIVE de pe YouTube, să văd ce se mai întâmplă pe acolo, efectiv nu-mi aduceam aminte când am intrat ultima dată acolo și curios cum sunt… Ei bine, mare greșeală.

Tot ce-i mai prost în România, tot ce-i mai de proastă calitate mai corect spus, acolo-și face veacul, pe LIVE. Și culmea, peste 500 de oameni se uitau de exemplu la un tip cu probleme psihice numit Cătălin „Talent”.

Eu unul am rămas tâmpit când am văzut câtă lume se uită la Cătălin „Talent”. Cei care se joacă foarte frumos, cei care fac lucruri cu adevărat interesant pe YouTube au maxim 100-150 de oameni pe live în timp ce scursurile au de la 500 în sus.

Așa a stat întotdeauna treaba în țara asta, cu calitate și inteligență nu faci nimic. Cu cât ești mai porcos la gură și mai prost cu atât faci mai multă audiență. Păi voi de ce credeți că există Capatos la TV?

Pentru că asta vor românii, circ ieftin. Și pe YouTube la fel este, aceiași oameni sunt aici care se uită și la TV. De ce ar fi altfel aici? Chiar ar fi ceva ciudat ca online să existe o altfel de lume, orientată spre calitate, nu spre prostie.

Planeta Pământ se duce de râpă!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here