Home Diverse Îți place să faci masaj? De ce să nu profesezi în acest...

Îți place să faci masaj? De ce să nu profesezi în acest domeniu?

605
0

E destul de dificil să găsești în România un loc de muncă la care să te duci de plăcere și colac peste pupăză, să fie și foarte bine plătit. Din fericire, cum oamenii sunt stăpâni peste propriile destine, fiecare dintre noi putem să punem umărul la treabă și să ne clădim viitorul pe care noi credem că-l vrem și că-l merităm. De exemplu: masajul. Dacă-ți place să faci masaj prietenilor și ei spun că te pricepi, de ce să nu faci acest lucru un adevărat job? Există cursuri de masaj în București care îți pot transforma această pasiune într-un loc de muncă bine plătit.

Ca să te poți în scrie la cursuri de masaj în București trebuie să îndeplinești câteva condiții destul de logice, de simplu de înțeles. În primul rând, trebuie să-ți placă ceea ce faci. De-asta am și specificat mai sus că un curs de tehnician maseur s-ar potrivi ca o mânușă celor cărora le place să facă masaj prietenilor dar au deocamdată alt job. Dacă vrei să te faci maseur doar pentru bani, doar pentru că ulterior poți prinde un loc de muncă, nu știu ce să zic, nu cred că este o idee prea bună. Mai bine te reorientezi către ceva ce-ți place cu adevărat.

În al doilea rând, trebuie să ai ca nivel de studii învățământul liceal. Am spus de multe ori că pentru a ajunge la o meserie bine plătită, e nevoie și de carte. Așadar, dacă ai promovat examenul de Bacalaureat, poți să te faci maseur fără probleme. Apoi, trebuie să ai 6 luni din viață cam libere astfel încât să te poți duce la cursuri, la practică. Este o meserie care necesită multă practică în faza de curs. De asemenea, trebuie să fii dispus să scoți și ceva bani din buzunar întrucât cursurile nu sunt gratuite. Discutăm oricum despre persoane care doresc de obicei o schimbare totală de carieră, iar aceste persoane sunt de multe ori foarte hotărâte, înțeleg foarte bine că meseriile care au în spate multe luni de practică, sunt certificate de niște diplome în urma unor cursuri destul de scumpe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here