Home Diverse Frica de WC-ul suspendat

Frica de WC-ul suspendat

696
0
WC-ul suspendat

Am observat cu toții vasele de toaletă suspendate prin magazinele de bricolaj, însă mai mult ca sigur atunci când a venit vremea să cumpărăm asemenea obiecte sanitare, ne-am îndreptat tot spre cele clasice.

Avem o oarecare frică de acest tip de vas de toaletă, în special dacă suntem sau avem în familie persoane cu ceva mai multe kilograme față de normal. Mereu ne gândim la faptul că s-ar putea crăpa sau efectiv rupe din peretele pe care o să fie fixat.

În realitate, acestea sunt doar fricile unor oameni care au fost crescuți cu o mentalitate greșită, care au fost crescuți în spiritul acesta de a căuta nod în papură la absolut orice dacă discutăm despre lucruri noi, moderne, iar un WC suspendat clar în această categorie se încadrează.

WC-ul suspendat poate să transforme o baie veche într-un modernă, și culmea, costurile pentru un asemenea obiect sanitar nu sunt deloc mari.

Costă la fel de mult ca un vas normal, iar dacă veți avea dorința de a cumpăra așa ceva la prețuri mai bune, cu siguranță online veți găsi foarte multe oferte.

Din punctul meu de vedere, trebuie să mai treacă ceva ani peste societatea din România pentru ca oamenii să poată îmbrățișa aceste trenduri care deși pentru noi par ultimul răcnet, în străinătate există de mult timp.

Din fericire, aceste trenduri moderne aduc după sine noi posibilități în ceea ce privește designul interior care cu siguranță vor fi implementate la următoarele renovări.

În România, oamenii au obiceiul să renoveze baia cam o dată la 10 ani, așa că va trece suficient timp pentru multă lume ca să se schimbe mentalitatea.

Există WC-uri suspendate cu evacuare pe orizontală care nu influențează prea mult datele problemei atunci când vine vorba despre montajul propriu-zis, se modifică doar poziția de fixare.

Cele normale se fixează cu șuruburi pe podea, în timp ce vasele de toaletă suspendate se fixează pe perete. Modul de funcționare este același, însă baia devine dintr-o dată mult mai modernă, mult mai în trend cu vremurile pe care le trăim.

Sunt curios, voi dacă ați renovat curând bai, pentru ce fel de vas de toaletă ați optat? Pentru unul clasic sau pentru unul suspendat?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here