Home Diverse Aer condiționat cu montaj inclus sau fără?

Aer condiționat cu montaj inclus sau fără?

583
0

În ziua de azi, a-ți cumpăra un aparat de aer condiționat nu mai reprezintă un semn al luxului, al bogăției. Discutăm despre confort elementar., despre confort necesar mai ales atunci când temperaturile din termometre depășesc 43 de grade Celsius.

Da, în trecut a avea aparat de aer condiționat era un simbol de bunăstare, însă nici temperaturile de-afară nu erau atât de sălbatice cum sunt astăzi.

Nu vreau să-mi imaginez cam ce trai poate să aibă un om care locuiește la etajul 4 al unui imobil când afară sunt +40 de grade Celsius. Astfel, montarea unui aparat de aer condiționat devine de multe ori o necesitate.

Dacă te interesează să cumperi și tu un astfel de dispozitiv acum când încă nu dă lumea bucul în magazine, sufocată de temperatura din termometre, trebuie să te hotărăști în primul rând dacă optezi pentru achiziția cu sau fără montaj inclus.

Există evident avantaje și dezavantaje pentru ambele variante așa că vom încerca să facem un pic de lumină în acest sector, astfel încât cei interesați să poată să ia o decizie cât mai corectă.

Dacă optezi pentru montajul inclus, e mai ok din punct de vedere al prețului, însă depinzi foarte mult de echipa care vine la lucru. Acum nu cred că vor fi probleme, spuneam mai sus că încă nu a început avalul de cumpărături pe acest sector, însă pe măsură ce temperaturile vor crește vei avea destul de mult de așteptat după acest montaj. Așadar, acum e o idee bună să cumperi un aparat de aer condiționat cu montaj inclus.

Dacă optezi pentru achiziția unui aparat de aer condiționat fără montaj inclus, poți ca în ziua în care l-ai cumpărat să ți-l montezi singur dacă te pricepi sau dacă ai vreun amic care se pricepe. De asemenea, dacă montajul nu este inclus în preț este posibil să-l cumperi un pic mai ieftin în funcție de magazin, unele entități comerciale au obiceiul să includă montajul gratuit în prețul aparatului. Mare atenție însă și la garanție, e posibil să o pierdeți dacă montajul nu este făcut de către o firmă autorizată.

 

Previous articleCum trebuie să tratezi problema când ți se cere să faci ore suplimentare
Next articleDiscurile din aur de pe sondele Voyager vor fi singurele dovezi ale existenței oamenilor?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here