Home Diverse 3 sfaturi care te vor transforma într-o persoană foarte organizată

3 sfaturi care te vor transforma într-o persoană foarte organizată

627
0
persoană foarte organizată

A fi o persoană organizată e lucru mare. Din păcate, nu toți reușim să menținem organizarea în parametri optimi întrucât viața în sine a devenit super agitată, super aglomerată.

Multora dintre noi ni se pare că cele 24 de ore ale zilei sunt prea puține, am vrea să tragem de cele 24 de ore suficient de tare cât timpul să se dilate și ziua să aibă minim 30 de ore.

Dacă ești genul de persoană interesantă cum poți să te organizezi mai bine, acest articol ți se adresează. Există câteva metode prin intermediul cărora putem să ne organizăm un pic mai bine și le vom discuta în cele ce urmează mai detaliat.

3 sfaturi care te vor transforma într-o persoană foarte organizată

  • Trezește-te dimineață – era o vorbă bătrânească „Cine se trezește de dimineață, departe ajunge”. O să constați că alt spor ai dacă te trezești la 7 AM, dacă ai să-*ți începi ziua de muncă la ora 8 AM, alt spor o să ai, în special dacă ești genul de persoană care-și face propriul program
  • Ține-ți o agendă zilnică – ai face bine ca în fiecare seară, înainte să te duci la culcare, să-ți așterni pe foaie, sau într-o agendă, lucrurile pe care le ai de rezolvat ziua următoare. Mare atenție să nu te supra aglomerezi. Calculează cât timp ai nevoie pentru fiecare etapă.
  • Investește în ustensile – o tablă magnetică te-ar ajuta foarte mult în organizare, poți să cumperi una magnetică pe care să o pui pe frigider. Găsești asemenea ustensile prin intermediul magazinelor online specializată în comercializarea de ustensile de birotică. Notează pe ea urgențele sau probleme principale pe care le ai de rezolvat în întreaga săptămână, astfel încât să nu te mai abați de la ele. Dacă vezi mereu obiectivele când te duci la frigider, atunci cu siguranță o să fi o persoană mai organizată.

Acestea sunt cele mai importante trei sfaturi care cu siguranță te vor ajuta să devii o persoană mai organizată. Atunci când te trezești mai devreme decât media celor din jurul tău, atunci când  încerci pe cât posibil să îți ții o agendă și să te ajuți de anumite ustensile de birotică pentru a ține acea agendă, mai mult ca sigur reușești să rezolvi tot ceea ce ți-ai propus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here