Home Diverse 3 motive să cumperi acum o pereche de cizme deși sezonul lor...

3 motive să cumperi acum o pereche de cizme deși sezonul lor aproape a trecut

637
0

Deși primăvara ne cam bate la ușă, există câteva motive destul de importante pentru care ar fi o idee destul de bună să cumpărăm acum cizme de damă. Chiar dacă multă lume ar considera acest lucru o investiție inutilă, în cele ce urmează vom vedea că există argumente logice și simplu de înțeles pentru a justifica această cheltuială acum, deși doar câteva zile ne mai despart de primăvara calendaristică.

3 motive să cumperi acum o pereche de cizme deși sezonul lor aproape a trecut

  1. Moda pentru încălțăminte nu e așa flexibilă – cu alte cuvinte, nu diferă prea mult de la un an la altul. Dacă găsești acum în magazine o pereche de cizme care să-ți placă, poți să le cumperi fără probleme, vor fi la modă și la anul. În plus, dacă nu le cumperi acum și-ți plac foarte mult, mai mult ca sigur nu le vei putea găsi pe rafturile magazinului sezonul următor, stocurile de iarna care tocmai stă să treacă urmează să fie epuizate. Nimeni nu dorește să rămână cu marfă multă pe stoc, sunt bani blocați cel puțin 7-8 luni.
  2. Ai șansa să prinzi o promoție foarte bună – magazinele online trebuie să scape de marfa din sezonul toamnă-iarnă. Evident, trebuie să scoată la promoție stocurile existente, altfel nu au nicio șansă să le epuizeze în timp util, până începe sezonul primăvară-vară. Multe dintre aceste magazine, în special cele care au rămas cu multă marfă pe stoc, vor începe să vină cu fel de fel de oferte, care mai de care mai interesante și mai greu de refuzat. Sau poate ți-ai dorit iarna trecută o pereche anume dar nu și le-ai permis la momentul respectiv.
  3. Cizmele pot fi purtate și vara – există anumite ținute pe timp de vară care se potrivesc cu cizmele. În funcție de model și de materialul de fabricație, cizmele pot fi purtate la diverse ocazii sau mai bine zis, cu diverse ocazii. Evident, nu le va purta nimeni pe stradă când afară sunt +40 de grade Celsius, însă la anumite evenimente, acestea vor spori gradul de eleganță. În principal, cizmele au fost dintotdeauna un accesoriu care a scos în evidență eleganța și feminitatea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here