Home Diverse Merită investiția într-o operație de mărire a sânilor?

Merită investiția într-o operație de mărire a sânilor?

622
0
operație de mărire a sânilor

Probabil multe femei se întreabă dacă merită mărirea sânilor cu implant de silicon. Multe ar face acest pas, însă sunt oarecum ținute în loc de un anumit grad de incertitudine. Unele se tem de operația în sine, altele se tem de „gura lumii” pentru că în România, femeile care optează pentru asemenea operații sunt catalogate în fel și chip, conform mentalului colectiv plin de prejudecăți.

Unele sunt considerate pițipoance, altele sunt judecate pentru că nu se mulțumesc cu ceea ce au și așa mai departe. Cu siguranță însă, investiția într-o operație de mărire a sânilor merită pentru femeile cărora nu prea le pasă de ce zice lumea, ori pentru femeile care doresc cu orice chip să scape de anumite complexe.

Viața e destul de dificilă în România pentru o femeie cu sânii mici pentru că societatea noastră după ce că e plină de prejudecăți, are și obiceiul de a adora perfecțiunea. Toți bărbații sunt înnebuniți după măsuri de tip 90-60-90, iar femeile care se încadrează în acest profil, ori cele care încearcă să se apropie măcar, sunt luate cu asalt de admirație bărbătească reală și virtuală.

Adevărul este că trăim într-o lume acaparată complet de cultul frumosului. Indiferent de sex căutăm să punem pe Facebook sau Instagram niște poze cât mai reușite, care să ne facă să părem că cătăm cât mai bine, să ne ascundă defectele fizice și să ne scoată în evidență atuurile. Astfel, faptul că unele femei doresc o operație de mărire a sânilor, nu este nimic ciudat sau deosebit pentru vremurile actuale.

Pe viitor tot mai multe vor fi aceste operații pentru că vin din spate generații de tineri care nu mai au frică de ce spune X sau Y și care sunt mult mai hotărâți să facă tot ce le stă în putință pentru a arăta cât mai bine, pentru a scăpa de complexe și pentru a trăi până la urmă o viață absolut normală, chiar dacă s-au născut cu anumite defecte. Voi ce părere aveți despre aceste operații de mărire a sânilor? Sunteți de acord cu ele sau sunteți genul de oameni mai conservatori?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here