Home Diverse Podeaua suspendată – perfectă pentru clădirile de birouri

Podeaua suspendată – perfectă pentru clădirile de birouri

571
0
Podeaua suspendată

Domeniul construcțiilor a evoluat destul de mult în ultimii ani, atât în ceea ce privește tehnica propriu-zisă cât și în ceea ce privește conceptul amenajări interioare. Unul dintre cele mai interesante aspecte care aduce în prim plan această evoluție este cel al podelelor suspendate, folosite foarte des în amenajarea de birouri. Podelele suspendate vin la pachet cu foarte multe avantaje, utile într-un cadru office-business despre care vom discuta și noi în cele ce urmează.

Haideți așadar să vedem împreună care sunt cele mai mari avantaje ale acestor podele suspendate atunci când ele sunt folosite în clădirile de birouri.

În primul rând, instalarea se face mult mai simplu și mai rapid, suprafața pe care se montează nu trebuie pregătită în vreun fel.

În al doilea rând, nu ai nevoie de cine știe ce meseriași pentru a o aduce la viață. Montajul este simplu de efectuat și nu necesită calități tehnice ieșite din comun.

În al treilea rând, mediul de lucru este unul mult mai curat. Nu se lucrează cu adezivi, nu se taie nimic cu polizorul astfel încât să se facă mult zgomot și mult praf.

În al patrulea rând, dacă socotești prețul pe metrul pătrat, o să vezi că este o variantă mai convenabilă decât gresia și faianța clasică pe care trebuie să vină să o pună meseriași care cer mână de lucru uneori mai mult ca prețul marialelor în sine.

În al cincilea rând, să nu uităm utilitatea. Pe sub podeaua suspendată pot fi trase cabluri, conducte, iar accesul la ele este unul destul de facil. Oricând se pot scoate plăci din ea și se poate schimba un cablu ori repara o țeavă care curge.

Prin intermediul podelelor suspendate scapi de chinul găuririi pereților, ori de trasul cablurilor prin tavan. Nu că ar fi ceva greșit să mergi pe soluțiile clasice, însă podelele suspendate au pur și simplu mai multe avantaje, pe lângă faptul că reprezintă o soluție modernă, iar scopul societății este acela de a evolua. Rămâne la alegerea fiecăruia pe care variantă vrea să meargă, însă ar fi păcat să nu se profite de utilitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here