Home Tehnologie Apple și-a luat o palmă peste ochi de la Samsung

Apple și-a luat o palmă peste ochi de la Samsung

659
0

Samsung a transmis lumii un mesaj destul de important săptămâna aceasta, când a lansat pe piață câteva produse noi: inovația nu a murit. În timp ce vânzările smartphone au stagnat din pricina ciclului mai lent de înlocuire, producătorii trebuie să pună osul la treabă și să găsească modalități noi prin care să convingă utilizatorii să le cumpere produsele, să-și abandoneze vechile telefoane care nu sunt chiar așa depășite și să cumpere altele noi nouțe.

Samsung a petrecut partea cea mai bună din cadrul evenimentului de prezentare  de miercuri discutând despre noile dispozitive aduse la viață, inclusiv despre Galaxy Fold, un smartphone absolut revoluționar care se transformă într-o tabletă. Prin intermediul acestui dispozitiv, Samsung transmite un mesaj destul de clar: viitorul smartphone este unul strălucit, ca și viitorul companiei Samsung de altfel. Acum, presiunea crește în tabăra Apple.

„Samsung a făcut pe Apple să arate rău. Galaxy Fold este o unealtă de marketing minunată. Transformă pe cei de la Samsung într-o companie care aduce în prim plan tehnologia de vârf și inovativă. Comparativ cu ei, rivalii par automat mult mai lenți” spune Ben Stratton, analist Canalys. Cu un preț de 1980 dolari, Galaxy Fold va fi cu siguranță un produs de nișă care nu va boosta vânzările pentru Samsung prea mult. Galaxy Fold este un dispozitiv care aduce aminte celor de la Apple că au rămas în urmă cu factorul WOW. În prima parte a lui 2018, Apple a raportat o scădere de 15% în ceea ce privește încasările din iPhone.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here