Home Diverse Cum ajungem la ceasurile originale 100% din online?

Cum ajungem la ceasurile originale 100% din online?

640
0
ceasurile originale

Mediul online românesc, cel puțin pe parte de comerț, a fost alterat așa cum se aștepta toată lumea. Țeapa și păcăleala alături de neseriozitate și-au făcut simțită prezența tot mai acut în comerțul virtual, pe măsură ce internetul s-a dezvoltat tot mai mult cot la cot cu tehnologia smartphone. Astfel, e destul de dificil să mai ajungi astăzi la un magazin online chiar serios, mai ales pe parte de ceasuri, care să vândă produse de calitate, 100% originale. Noi, românii suntem renumiți în lume pentru mentalitatea de hoți, de pungași, cu care ieșim în evidență peste tot în lume, nu doar în propria țară. Am abordat domeniul ceasurilor originale pentru că recent, un amic de-ai mei și-a luat o astfel de țeapă cu un ceas care deși era vândut la preț de „original”, în realitate nu era decât o făcătură, și încă una de foarte proastă calitate.

Pentru că nu putem elimina hoția din mentalitatea românească, putem măcar să încercăm să ne protejăm de cei care atentează la portofelele noastre. Nu e deloc dificil, întrucât de multe ori nivelul de inteligență al acestor hoți virtuali nu este deloc unul foarte ridicat. Poți să-ți dai seama foarte simplu dacă ai de-a face cu un vânzător care-ți vinde ceasuri bărbătești originale sau dacă ai de-a face cu un măscărici care încearcă să te păcălească. Haideți să vedem împreună cum putem ajunge la ceasurile 100% originale din online, simplu și fără emoții.

Cum ajungem la ceasurile originale 100% din online?

  1. Stai departe de site-urile de anunțuri – există multe „firme” care vând pe site-uri de genul olx, care cică trimit și facturi, etc. Unele sunt reale, altele sunt fictive. Chiar dacă ai documente, în cazul în care dorești să-ți recuperezi paguba nu vei avea de la cine.
  2. Citește bine politica de retur – magazinele online care se știu cu musca pe căciulă, au politici de retur destul de ciudate și ambigue, astfel încât să fie sigure că dau țeapa și că rămân cu banii în buzunare. Stai departe de astfel de entități comerciale.
  3. Fă-ți o părere de ansamblu – vezi ce se vorbește online despre magazinul respectiv, dacă mai sunt oameni care se se plângă pe bloguri ori pe Facebook de faptul că entitatea cu pricina ar vinde ceasuri CASIO dubioase.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here