Home International Bear Grylls „sub lunetă” după ce a fiert o broască

Bear Grylls „sub lunetă” după ce a fiert o broască

666
0
Bear Grylls

Bear Grylls este pasibil de amendă după ce într-unul dintre episoadele sale s-a filmat cum ucide și mănâncă o broască în Parcul Național din Bulgaria. Prezentatorul TV de origine engleză filma un episod din seria Running Wild în munții Rila din Bulgaria, în 2017, alături de dansatorul american Derek Hough. Atunci, Bear Grylls a prins o broască, a tăiat-o și a pregătit-o pentru mâncare.

Ei bine, se pare că Ministrul Mediului din Bulgaria a spus joi că vedeta de televiziune a încălcat regulile parcului național prin faptul că a ucis un animal din interiorul acestuia, prin faptul că a înotat în lac și prin faptul că a făcut focul în interiorul rezervației. „Este evident din materialul care a apărut pe micile ecrane că în timpul filmărilor, acesta a încălcat mai multe reguli ale rezervației: a înotat în lacul Karakashevo, a aprins focul, a prins și ucis un animal” spune purtătorul de cuvânt al ministerului. Oficialii departamentului spun că se consideră să amendeze pe Bear Grylls cu o sumă cuprinsă între 250 și 2500 euro, în timp ce companiile producătoare,  Bear Grylls Ventures și Electus ar putea fi supuse la plata unor amenzi cuprinse între 500 și 5000 de euro.

Nu este pentru prima dată când Bear Grylls se află în centrul atenției pentru că implică animale în clipurile sale, multe organizații pentru protecția animalelor au lansat mesaje în acest sens de-a lungul timpului. Claire Bass, director al Humane Society International/UK spune vineri că nu ar trebui ucise animale în „jocuri de televiziune”.

„Da, pentru a mia oară, acțiunile prin care Bear Grylls ucide animale apar în vizorul nostru. Ar fi timpul ca televiziunile să renunțe la acest tip de conținut care nu aduce nimic pozitiv în realitate, doar rating pentru entitățile media” spune Claire.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here