Home Diverse Nunțile în 2019 – la ce trenduri să ne așteptăm?

Nunțile în 2019 – la ce trenduri să ne așteptăm?

663
0
Rochia de Mireasă

În fiecare an, sezonul nunților are un specific aparte. În funcție de cum evoluează societatea, acesta devine influențat într-o manieră pozitivă sau negativă. În 2019 se anunță câteva schimbări destul de importante care însă nu prevestesc nimic negativ. Deși în ultimii ani am asistat la o oarecare involuție a mentalității nuntașului, se pare că trendurile încep să revină la normal. Haideți să vedem împreună care sunt trendurile care vor influența vizibil conceptul de nuntă în anul 2019.

Nunțile în 2019 – la ce trenduri să ne așteptăm?

În 2019, se vrea mai multă eleganță. Și mai mult stil. Eleganța și stilul se desprind în primul rând din vestimentație. Miresele renunță la briz-brizuri, renunță la accesorii care nu-și au locul în mod normal într-o asemenea zi. Magazinele care comercializează rochii de mireasă 2019 se pare că s-au adaptat deja la acest trend și au scos la vânzare modele ceva mai speciale față de anii trecuți. În 2019 se pune foarte mare accent pe detaliu iar acest lucru nu face altceva decât să crească nivelul de calitate al evenimentului propriu-zis.

În 2019 se vrea artă fotografică. Deși internetul s-a umplut de fotografi amatori care prin prisma unor scule profesionale s-au auto intitulat fotografi profesioniști, în 2019 aceștia nu vor mai avea foarte mare căutare. Vor avea căutare în schimb fotografii care vor reuși să surprindă sentimente, emoții în fotografiile lor. Aceștia sunt adevărații profesioniști, fotografii care prin intermediul unui simplu cadru, reușesc să spună o poveste. Fotografia este o artă iar în 2019, mirii vor dori calitate, nu cantitate, vor dori sentimente, nu banalitate.

În 219 se vrea muzică de calitate. Nu manele, muzică ușoară sau chiar populară. Se pare că oamenii și-au dat seama cât de nocive sunt manelele pentru un popor care oricum stă destul de prost la capitolul educație. Există muzica noastră lăutărească destul de frumoasă care se pare că începe să aibă din nou căutare. În plus, de prin 2017 numărul nunților pe bază de DJ au tot crescut. A avea un DJ la nuntă care să pună muzica preferată a mirilor (mai ales trance) pare să devină deja un trend, unul pozitiv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here