Home Economic Cea mai mare fabrică de Nutella din lume se închide (temporar)

Cea mai mare fabrică de Nutella din lume se închide (temporar)

1221
0

Cel mai mare producător din lume în ceea ce privește crema de alune tartinabilă Nutella, își închide temporar cea mai mare fabrică. Motivul: există o problemă de calitate.

Este vorba despre fabrica din Villers-Ecalles, Franța, care joi și-a oprit producția din pricina unui defect de fabricație detectat la produsele semi-finalizat.

„Acest defect nu corespunde cu standardele noastre de calitate așa că am decis să suspendăm temporar activitatea în întreaga fabrică. Această măsură este luată în numele principiului de precauție și ne permite să facem investigații avansate” spune producătorul italian Ferrero.

Niciun produs marca Ferrero aflat la raft în acest moment nu are probleme iar fluxul de aprovizionare cu Nutella nu va fi întrerupt.

Brandul Nutella a luat naștere imediat după cel de-Al Doilea Război Mondial, când un depozit de cacao din Italia a cerut patiserilor să fie creativi. Un maestru patiser pe nume Pietro Ferrero a creat această cremă folosind alune, zahăr și un pic de cacao.

Nutella este un produs foarte popular , în unele locuri poate chiar prea popular. În urmă cu aproape 1 an, a avut loc o mică revoltă în supermarketurile din Franța din cauza faptului că  vindea Nutella cu 70% mai ieftin. Oamenii s-au călcat în picioare ca să prindă oferta.

Previous articleNunțile în 2019 – la ce trenduri să ne așteptăm?
Next articleAcțiunile Nike au căzut dramatic după ce adidasul lui Zion Williamson s-a rupt
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here