Home Lifestyle Cârnamobilul care traversează Statele Unite

Cârnamobilul care traversează Statele Unite

617
0
Cârnamobilul

Eduard a absolvit recent Universitatea din Missouri și a devenit ambasador pentru Oscar Mayer. Acesta a devenit celebru în lume după ce a început să piloteze un hot dog gigant. Eduard se duce cu mașina oriunde, chiar și la supermarket, este oprit deseori pe stradă și i se cer detalii legate de acest proiect destul de interesant. Evident, internetul este plin cu acest veritabil cârnamobil.

Recent, cârnamobilul a plecat în călătorii de anvergură de-a lungul și de-a latul Statelor Unite, Eduard a început în Dakota și Minnesota și a pornit spre sud-est. De când a început acest road-trip, adică din iunie 2018, Eduard s-a oprit la Devils Tower în Wyoming și în Badlands National Park  din Dakota de Sud. Partea cea mai bună este faptul că Eduard este plătit să facă asta. 1 an de zile încă.

Compania care i-a oferit această posibilitate este Kraft Heinz, iar vestea bună este că mai există astfel de posturi disponibile pentru cei care sunt la facultate și doresc o diplomă în relații publice, jurnalism, comunicații, publicitate sau marketing. Deocamdată, sunt 18 cârnamobile care traversează SUA. „Asta cu siguranță e ceva care face parte din SUA. Nu te aștepți să vezi așa ceva pe drum, dar dacă se întâmplă să o vezi, îți pune un zâmbet mare pe față” spune Eduard.

Previous articleDespre online și reduceri
Next articleSpecie de țestoasă regăsită după 100 de ani, în Galapagos
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here