Home Lifestyle Cârnamobilul care traversează Statele Unite

Cârnamobilul care traversează Statele Unite

687
0
Cârnamobilul

Eduard a absolvit recent Universitatea din Missouri și a devenit ambasador pentru Oscar Mayer. Acesta a devenit celebru în lume după ce a început să piloteze un hot dog gigant. Eduard se duce cu mașina oriunde, chiar și la supermarket, este oprit deseori pe stradă și i se cer detalii legate de acest proiect destul de interesant. Evident, internetul este plin cu acest veritabil cârnamobil.

Recent, cârnamobilul a plecat în călătorii de anvergură de-a lungul și de-a latul Statelor Unite, Eduard a început în Dakota și Minnesota și a pornit spre sud-est. De când a început acest road-trip, adică din iunie 2018, Eduard s-a oprit la Devils Tower în Wyoming și în Badlands National Park  din Dakota de Sud. Partea cea mai bună este faptul că Eduard este plătit să facă asta. 1 an de zile încă.

Compania care i-a oferit această posibilitate este Kraft Heinz, iar vestea bună este că mai există astfel de posturi disponibile pentru cei care sunt la facultate și doresc o diplomă în relații publice, jurnalism, comunicații, publicitate sau marketing. Deocamdată, sunt 18 cârnamobile care traversează SUA. „Asta cu siguranță e ceva care face parte din SUA. Nu te aștepți să vezi așa ceva pe drum, dar dacă se întâmplă să o vezi, îți pune un zâmbet mare pe față” spune Eduard.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here