Home Diverse Sfaturi generale pentru alegerea unei hale industriale

Sfaturi generale pentru alegerea unei hale industriale

732
0

Atunci când ești în căutare de spații industriale de închiriat în București, ai planuri mari de viitor. Compania ta se dezvoltă, ori pur și simplu ai decis să pui bazele unui start-up în care-ți pui toată încrederea. Alegerea unei hale industriale, alegerea spațiilor industriale nu este deloc o operațiune așa simplă cum pare mai ales în capitală, unde există atât diversitate cât și oameni care caută să te escrocheze la tot pasul. Astfel, în cele ce urmează vom discuta despre cum anume trebuie aleasă o hală, un spațiu industrial astfel încât totul să fie în regulă.

Sfaturi generale pentru alegerea unei hale industriale

  1. Locația și accesul – foarte important pe unde închiriezi, dacă este o hală de producție trebuie să existe un drum de acces suficient de bun cât să permită camioanelor să te aprovizioneze și să vin să ia produsul final de la tine.
  2. Starea generală – trebuie să te uiți un pic la starea clădirii pentru că în ultima vreme s-a umplut internetul cu fel de fel de visători care au impresia că o paragină, o clădire carte stă să pice, poate fi catalogată drept clădire industrială.
  3. Dimensiunea – trebuie să te gândești și la viitor aici. De exemplu, dacă nu ai planuri de expansiune în viitorul apropiat, poți calcula dimensiunea exactă. Dacă plănuiești dezvoltare ar fi bine să închiriezi de la început ceva mai mare.
  4. Condițiile și costurile – interesează-te care sunt condițiile, utilitățile existente acolo și cam cât trebuie plătit lunar pentru încălzirea/răcirea clădirii. Sunt socoteli pe care dacă nu le iei în calcul, te pot da peste cap.
  5. Prețul chiriei – înainte să semnezi un contract de închiriere pentru o clădire industrială, trebuie să te interesezi foarte bine cam care este prețul pieței.Sunt mulți care mizează pe superficialitatea românilor pentru a atrage niște chirii fabuloase
  6. Condițiile contractuale – aici trebuie să fii foarte atent ce semnezi, fii atent la clauzele din contract. De fapt, ar fi indicat să consulți juristul firmei dacă există, dacă nu, să apelezi la o companie de specialitate. Au existat multe cazuri de afaceri năruite doar din cauza contractelor de închiriere semnate între proprietari și antreprenori, contracte care aveau clauze ciudate ce permiteau proprietarilor să mărească oricum și cu orice sumă chiria.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here