Home Diverse Dacă ai nevoie de personal pentru compania ta, mai bine apelezi la...

Dacă ai nevoie de personal pentru compania ta, mai bine apelezi la o agenție de recrutare

751
0
agenție de recrutare

Recrutarea poate să devină un calvar pentru orice companie și asta din mai multe motive. Dacă ai nevoie de oameni, cel mai bine ar fi să apelezi la o agenție de recrutare în București, care va prelua toată bătaia de cap aferentă și care va încerca să-ți aducă în firmă exact oamenii de care tu ai nevoie. Este soluția perfectă pentru tine dacă efectiv nu ai timp să ții interviuri.

O agenție de recrutare te scutește de:

  • candidații care te sună, programează o întâlnire pentru interviu, tu îți rezervi acel timp iar ei nu mai apar niciodată. Scapi de oamenii neserioși care te fac să-ți pierzi vremea degeaba.
  • candidații carte mint în CV-uri. E o modă la noi să pui în CV de toate în ideea în care angajatorii nu prea au cum să verifice ce și cum. Agenția de recrutare are timp să verifice.
  • candidații care au pretenții peste măsura așteptărilor tale. Și aici e o modă în România, oamenii cer mai mult decât e normal și firesc. De ce? Doar pentru că pot.
  • candidații care ar face o imagine proastă companiei tale, fie prin modul în care se îmbracă, fie prin modul în care se comportă, fie prin modul în care poartă un dialog.

La urma urmei, interesul tău ca angajator este să ajungi exact la oamenii de care ai nevoie, la oamenii competenți, pe care poți și tu la rândul tău să-i remunerezi conform standardelor normale. Să încerci să ajungi la acești oameni postând anunțuri de angajare pe site-urile de anunțuri e ca și cum ai căuta acul în carul cu fân. Vei realiza mai târziu, când nu vei avea niciun candidat după 70 de interviuri, că cel mai bine e să apelezi la o agenție de recrutare.

Există astfel de companii care cu așa ceva se ocupă zilnic și care au dezvoltat un profesionalism desăvârșit în a alege acul din carul cu fân. Până la urmă timpul este cel mai important, și cum bine zicea un proverb venit de peste ocean „TIME IS MONEY”. Rămâne la alegerea voastră dacă vreți sau nu să apelați la un asemenea serviciu sau nu, însă mai devreme sau mai târziu veți ajunge la aceeași concluzie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here