Home Sport Ferrari semnează cu fiul lui Michael Schumacher

Ferrari semnează cu fiul lui Michael Schumacher

1351
0
Schumacher

Ferrari a semnat cu Mick Schumacher, un tânăr promițător de 19 ani, nimeni altul decât fiul celebrului Michael Schumacher. Anunțul a fost postat pe site-ul oficial al echipei de Formula 1 și a fost făcut de Mattia Binotto, directorul echipei Ferrari. Acesta a spus despre Mick faptul că „are calități umane și profesionale”.

„Pentru unul ca mine, care l-a cunoscut pe Mick din ziua în care s-a născut, a fost fără îndoială un moment emoționant primirea lui la echipă. Cu toate acestea, alegerea lui s-a făcut în baza talentului și a calităților umane și profesionale pe care Mick le are, în ciuda vârstei foarte fragede”. spune Binotto.

Michael Schumacher, care a împlinit 50 de ani luna aceasta dar nu a mai fost văzut în public după accidentul din 2013,  a câștigat 5 dintre cele 7 titluri cu Ferrari.

Părăsind Formula 3 sub formă de campion, Mick Schumacher va concura pentru Ferrari întâi în Formula 2. Acesta a afirmat „Sunt încântat de faptul că Ferrari a dorit un parteneriat cu mine și că în viitor, viu purta aceleași haine roșii precum tatăl meu. Sunt încântat de faptul că voi face parte din Ferrari Driver Academy și din Scudeia Ferrary Family. Încă o dată țin să precizez, acest pas este unul înainte către direcția potrivită. Tot ce pot să fac este să profit la maxim de gradul de expertiză al celor cu care voi lucra. E clar că Ferrari ocupă un loc important în inima mea din cauza tatălui meu, așa că mă bucur tare mult că voi avea ocazia să intru și eu în această familie”.

Mick va lua parte la pregătirea dinainte de sezon alături de alți piloți FDA începând cu săptămâna viitoare.

Previous articleCase cu 1 euro în Sambuca, Sicilia, Italia
Next articleCât durează o zi pe Saturn?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here