Home Diverse Patul pliabil – soluția perfectă pentru prietenii care rămân peste noapte?

Patul pliabil – soluția perfectă pentru prietenii care rămân peste noapte?

1017
0
Patul pliabil

Din păcate, România se situează pe ultimul loc în Uniunea Europeană și la capitolul spațiu locativ, ca dimensiune evident. Trăim în cele mai  mici case, în cele mai mici apartamente din Europa iar acest lucru nu reflectă altceva decât puterea noastră de cumpărare. Se vând multe apartamente cu maxim 2-3 camere și majoritatea prin programul Prima Casă, nicidecum cu banii jos sau alte povești.

Din cauza faptului că românii cumpără din start locuințe insuficient de mari pentru propriul trai, e normal să apară probleme dacă cumva se trezesc puți în situația de a caza peste noapte câțiva prieteni veniți de departe cu diverse ocazii. Probabil mulți dintre voi v-ați trezit cu această situație pe cap și nu o singură dată, ați fost nevoiți să cazați oamenii pe canapele în sufragerie sau pe saltele gonflabile.

Ei bine, trebuie să știți că există o soluție destul de interesantă care, e drept, costă ceva, dar aduce în prim plan o rezolvare decentă, de bun simț. Această soluție se numește paturi pliabile. Dacă frecvent sunteți nevoiți să vă transformați sufrageria în cameră de hotel, puteți să cumpărați unul sau două astfel de paturi pliabile și veți rezolva problema decent. Nimeni nu va mai dormi chinuit pe canapea sau pe jos iar după folosire, aceste paturi pliabile se strâng și se pot depozita într-un spațiu micuț unde nu încurcă pe nimeni. Este o soluție care vine chiar din sistemul hotelier și care deși nu oferă lux, funcționează.

Probabil vreo două astfel de paturi vor rezolva această problemă, mai ales că nu ocupă mult spațiu nici ca suprafață desfășurată, pot fi amplasate în camere destul de mici, printre mobilă. Saltelele cu care vin sunt destul de bune, permit un somn destul de confortabil, mult superior celui de pe canapea sau de pe salteaua cu aer, folosită de obicei la piscină pe timp de vară. Paturile pliabile sunt o soluție pentru una, maxim două persoane.

Dacă aveți obiceiul să cazați peste noapte o familie întreagă, compusă din 3-4 membri, ar fi mai bine să vă gândiți la chestia asta înainte să vă cumpărați imobilul. Dacă vă știți cu prieteni pe cap care au obiceiul să vină în vizită și să stea peste noapte, mai bine investiți într-un imobil cu camere extra. Sau și mai simplu, îi dezmățați pe oameni să mai folosească casa voastră pe post de pensiune.

Puteți să-i trimiteți la un hotel din apropiere unde vor putea să se cazeze ieftin, fără să deranjeze pe nimeni și fără să devină o problemă de rezolvat pentru nimeni. Fiecare face cum consideră însă în final, important este ca toată lumea să aibă parte de un somn cât mai odihnitor, cât mai puțin stresant. Dacă sunteți dispuși să investiți în paturi pliabile mai mult ca sigur veți reuși să ajungeți la una dintre cele mai bune soluții de compromis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here