Home International Un tren de mare viteză a deraiat în Turcia – 9 morți...

Un tren de mare viteză a deraiat în Turcia – 9 morți până la ora aceasta

713
0

Un tren de mare viteză a deraiat în apropiere de capitala Ankara ucigând cel puțin 9 persoane, rănind alte câteva zeci potrivit primarului Vasip Sahin.

În timpul conferinței de presă pe care acesta a ținut-o la locul accidentului, a menționat faptul că 46 de persoane au fost rănite în acest accident care a avut loc la orele 6:30 în această dimineață.

Trei dintre cele 46 de persoane au suferit răni foarte grave. „Sperăm de la oră la oră ca numărul deceselor să nu crească. Până când echipele de salvatori nu vor termina misiunea, nu vom știi exact numărul celor implicați în acest accident” spune Sahinn.

Trenul s-a ciocnit de un alt vehicul care se afla pe șine pentru întreținere în stația Marsandiz, rezultând deraierea ambelor de pe șine. Clipuri de la locul accidentului înfățișează salvatorii cum își croiesc loc prin mormanul de fiare contorsionare și scot pasagerii din trenul cu pricina.

În momentul impactului, 206 persoane erau în tren iar trei dintre cei decedați sunt conductorii alături de alți 6 pasageri. Trenul se îndrepta către Konya potrivit agenției de știri din Turcia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here