Home Tehnologie Apple investește 1 miliard de dolari în campusul din Austin

Apple investește 1 miliard de dolari în campusul din Austin

484
0
Apple

Apple vine cu detalii noi despre planul său de a creea 20.000 de noi locuri de muncă în SUA în următorii 5 ani. Marți, compania a anunțat că aproximativ 1 miliard de dolari va fi cheltui pentru noul campus din Austin, Texas. Acest oraș este casa Apple deja și aici există 6200 de angajați, cel mai mare număr de personal din afara sediului din Cupertino, California.

Noul campus din Austin, Texas, va fi situat la mai puțin de 2 km de actualul  și va avea o suprafață de 133 acri. Acest campus va transforma Apple în cel mai mare angajator din oraș cu o forță de muncă de 5000 de persane și cu o capacitate maximă de angajare de încă 10.000.

În plus, Apple se gândește să construiască clădiri de birouri în Seattle, San Diego și cluver în următorii 3 ani, fiecare clădire va susține cam 1000 de angajați. Această expansiune vine după ce compania anunțat în ianuarie anul acesta faptul că până în 2023, va investi 30 de miliarde de dolari în facilități pe teritoriul SUA și va crea 20.000 de noi locuri de muncă până în anul 2023.

Angajări se vor face și la sediile actuale din New York, Boston, Pittsburgh și Portland. Apple va investi 10 miliarde de dolari și în data center în următorii 5 ani , având deja programate 4.5 miliarde de dolari pentru 2019 și 2020.

În anul 2018, compania a creat 6000 de noi joburi așa că nu ar fi de mirare dacă ar reuși să angajeze alți 20.000.

Previous articleUn tren de mare viteză a deraiat în Turcia – 9 morți până la ora aceasta
Next article3 motive să efectuezi verificarea PRAM conform legii
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here