păcănele

Cum își poate imagina cineva că iese pe plus de la păcănele?

155

Observ tot mai multe canale de Youtube care sunt axate pe… păcănele. Da, online sau în viața reală. Și întreb și eu ca fapt divers, din postura unui om cu capul pe umeri care știe că acele aparate sunt special programate să aducă bani celor care le dețin, nicidecum celor care se joacă la ele, cum își poate imagina cineva că va ieși pe plus jucând la ele? Mai dau din când în când o mică, foarte mică parte din ce adună în timp de la fraieri dar atât. Dacă vedeți că un aparat dă un câștig de 2000 de lei să zicem, apoi fiți siguri că acel aparat a încasat cel puțin 20.000 de lei, dacă nu chiar mai bine.

Asta e țara fraților, plină de oameni leneși care visează la câștiguri fabuloase din nimic. Doar așa, băltind cu lene în fața unui aparat, apăsând un buton. Nu fraților, așa vine sărăcia, nu bogăția. Păi nu e de mirare că România este o țară săracă. Din moment ce la orice colț de stradă vezi câte o sală de păcănele din care mereu se aude zgomot de aparate, cam ăsta este specificul țării, nu? De unde muncă dacă oamenii fug de ea și se refugiază în sălile de păcănele?

Când o să ieșiți din țară și o să mergeți în orașe occidentale, o să vedeți pe la colț de stradă biblioteci și teatre, nu agenții de pariuri sportive sau săli de păcănele ca la noi. Străinii și-au ridicat standardele de viață și țările prin muncă, nu prin speranțe îndreptate către un aparat culmea, special proiectat să-ți ia banii, nu să-ți dea. Drag popor, cum îți e mintea, așa îți va fi și soarta.Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *