Home International Peste 1000 de replici după marele cutremur din Alaska

Peste 1000 de replici după marele cutremur din Alaska

688
0
cutremur

Peste 1000 de replici cu o magnitudine de minim 1.5 grade au avut loc în Alaska după marele cutremur de vineri. Majoritatea acestor replici au avut o intensitate cuprinsă între 1.5 și 2.5 grade pe scara Richter, ceea ce înseamnă că majoritatea populației nu le-a simțit.

Marele cutremur a avut loc în zona Anchorage și a zgâlțâit totul din temelii având o magnitudine de 7 grade. Primarul din Anchorage a declarat că oamenii sunt obișnuiți cu cutremurele, acestea au loc destul de des în Alaska. Deși au trecut doar câteva zile de la marele cutremur de vineri, viața tuturor a reintrat în normalitate. În zonă se anunță ninsori masive așa că se fac pregătiri intense pentru intervenție la deszăpezire. Nu s-au raportat decese sau răniți grav în timpul acestui cutremur, spitalele rămânând operaționale în cel mai mare oraș din Alaska (Anchorage are aproximativ 300.000 de locuitori).

Previous articleTrump vrea ca Apple să fabrice iPhone în SUA
Next articleUniversul în imagini
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here