Home Diverse Implantul MIS V3 – o soluție stomatologică modernă

Implantul MIS V3 – o soluție stomatologică modernă

752
0
Implantul MIS V3

Pierderea unuia sau a mai multor dinți aduce cu sine o serie de efecte nedorite – de la alterarea stării de sănătate a pacientului, până la diminuarea imaginii de sine, afectându-i viața socială în același timp.

Multe persoane evită să apeleze la tehnicile de implantare, temându-se că organismul poate respinge implantul, însă, în zilele noastre, implantologia a evoluat enorm datorită utilizării titanului, un material cu biocompatibilitate extrem de crescută.

Așadar, implantologia a reușit, pe de-o parte, să aducă pe piață soluții moderne care să răspundă nevoilor medicilor, iar, pe de altă parte, a reușit să îndeplinească și cele mai exigente așteptări ale pacienților. În felul acesta, cei care suferă de edentație se pot bucura astăzi de posibilitatea de reconstituire a dinților într-un mod similar celui natural.

Un astfel de exemplu îl constituie implantul dentar MIS V3, o alegere foarte populară în rândul specialiștilor datorită caracteristicilor unice care facilitează o procedură rapidă și mai puțin dureroasă.

Ce particularități are implantul MIS V3

Medicii implantologi găsesc un ajutor de mare încredere în acest produs numit MIS V3 Implant, grație designului funcțional și estetic pe care îl are.

Sub deviza „Make it simple”, implantul MIS V3 permite o creștere semnificativă a osului, oferind mai mult loc pentru acumularea de sânge și vascularizație.

Iată de ce acest tip de implant dentar MIS se numără printre opțiunile preferate ale specialiștilor:

  • Creștere osoasă accelerată

Lipsa de compresie din jurul părților coronare a implantului V3 asigură un rezervor pentru acumularea de sânge, precum și pentru formarea de cheaguri de sânge ceea ce va facilita rapiditatea procesului de osteointegrare.

  • Tratamentul suprafeței

Tehnologia prin intermediul căreia suprafața implanturilor dentare este tratată este conferită de tratamentul sablării și a gravării acide. În felul acesta, se vor asigura rezultate de succes a procesului de osteointegrare, atât de important pentru reușita implantului dentar.

  • Conexiunea conică de 12°

Având încorporat conceptul de „platform switching” pentru a păstra osul crestal din jurul implantului, MIS V3 reușește să obțină o conservare osoasă mai bună, furnizând în același timp o etanșare gingivală. Mai mult decât atât, conexiunea conică de 12° reduce în mod considerabil micro-mișcările.

  • Stabilitate primară superioară

Micro-inelele de la nivelul gâtului implantului contribuie semnificativ la reducerea stress-ului și a resorbției osoase, mărind legătura dintre os și implant. În plus, forma triunghiulară de la nivelul gâtului implantului conferă o stabilitate primară superioară în zona crestală și o ancorare în trei puncte. De asemenea, se obține o conservare maximă a osului.

  • Apexul plat

Ancorarea mai bună în os – mai ales în ceea ce privește procedurile – se datorează apexului plat ceea ce face ca intervențiile implantologice să devină mult mai rapide.

  • Freza finală

Implanturile V3 de la MIS sunt livrate împreună cu o freză finală de unică folosință,  ideale pentru orice tip de protocol de forare.

Variante protetice și soluții eficiente de la MIS

Compania MIS Implants Technologies, un lider pe piața internațională implantologică, oferă noi tehnologii și soluții de top menite să faciliteze procedurile de inserare a implanturilor dentare.

Investind continuu în cercetare și dezvoltare de produse inovative, MIS Implants Technologies oferă sisteme complete de implanturi dentare, instrumente, kit-uri, soluții de regenerare, precum și o diversitate de opțiuni utile pentru stomatologia digitală.

Așadar, la MIS România poți găsi o gamă de variante protetice și soluții pentru regenerare, precum și sisteme de implanturi dentare eficiente – toate la cele mai înalte standarde calitative.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here