Home Lifestyle 42.000 de dolari – atât costă intrarea la muzeul Academiei de Artă...

42.000 de dolari – atât costă intrarea la muzeul Academiei de Artă din Florența, Italia

753
0

Magnificul „David” al lui Michelangelo simbolizează creativitatea specifică orașului italian Florența, creativitate care a ieșit cel mai bine în evidență în perioada Renascentistă. Trăsăturile acestei statui pot fi zărite cel mai bine în liniște, atunci când în jurul tău nu se află nimeni iar acum acest lucru este posibil. Poți să-l vezi pe David în cadrul unui tur special al Muzeului Academiei din Florența de unul singur, fără sute de alți pasionați de artă specifică secolelor 13-16.

Vă dați seama că acest muzeu este vizitat anual de 1.6 milioane de oameni, fiind de departe cea mai importantă atracție turistică din Florența. Asta înseamnă 4300 de vizitatori zilnici. Acest muzeu a luat naștere în anul 1784 când Ducele  Peter Leopold a schimbat destinația clădirii din spital.

Așadar, cei care doresc un tur special, în liniște al acestui muzeu, o pot face prin intermediul IC Bellagio, companie specializată în turism, contra sumei de 37.000 de euro (42.000 de dolari)/cuplu.

Grupul maxim de persoane care poate participa la această vizită intimă este de 4 și seara include și o cină de senzație. Cei care iubesc arta, potrivit Andreei Grisdale, fondatoarea companiei care se ocupă de aceste tururi private, spune că nu se sfiesc să cheltuiască această sumă. Adevărații pasionați de artă chiar sunt în căutare de ocazii prin intermediul cărora să se bucure de artă în tihnă.

„Ai o senzație incredibilă atunci când știi că ești singur într-un asemenea muzeu. Nu sunt în jurul tău alți sute sau poate mii de turiști, nu sunt oameni de la securitate care să-ți spună când să mergi înainte. Poți să te bucuri de liniște și să vezi și podeaua” spune Andreea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here