Home Diverse Cum alegem un balansoar pentru copii?

Cum alegem un balansoar pentru copii?

734
0
balansoar pentru copii

Dincolo de toată atenția și de grija pe care părinții le-o acordă, bebelușii au nevoie de o mulțime de lucruri pentru a crește frumos și armonios: de la hăinuțe, jucării și accesorii, până la pătuț, cărucior și biberoane – articole pe care majoritatea mămicilor și tăticilor se îngrijesc să le cumpere din timp.

Printre cele mai utile achiziții se numără și balansoarul pentru copii, un dispozitiv care oferă mai multe avantaje.

  • Mișcările balansoarului liniștesc puiuțul.

Studiile și cercetările efectuate au demonstrat că leagănul induce o stare de liniște micuțului întrucât acesta asociază mișcările balansoarului cu cele pe care le simțea în burta mamei.

  • Un balansoar pentru copii poate fi utilizat atât în interior, cât și în exterior.

Un mare avantaj pe care îl are achiziționarea unui leagăn de copii îl constituie faptul că poate fi folosit atât în casă, cât și în spațiile exterioare. Așezat în balansoar, micuțul tău va sta liniștit, calm chiar și în aer liber.

  • Un balansoar este ușor de întreținut.

Pe piața de profil, există zeci de modele de balansoare cu dimensiuni reduse, așadar nu vor ridica mari probleme când vine vorba de depozitat. De asemenea, găsești balansoare adaptate greutății și vârstei micuțului tău. Mai mult decât atât, aceste dispozitive sunt ușor de întreținut și ușor de igienizat.

  • Cel mic poate fi atras de culorile și jucăriile încorporate.

Un design atractiv al balansoarului cu jucării și culori vesele îi va capta atenția celui mic astfel încât acesta să nu se plictisească rapid. Astfel, mami își poate face treburile liniștită, cu gândul că cel mic se află în siguranță.

Dar care sunt principalii factori pe care trebuie să îi analizăm atunci când inspectăm piața?

Siguranța și confortul bebelușului

Nu mai încape îndoială că orice părinte își dorește tot ce e mai bun pentru copilul său. Siguranța și confortul se regăsesc în topul celor mai importante aspecte ce trebuie luate în considerare înainte deciziei de cumpărare. Altfel spus, fii atentă la detaliile și specificațiile tehnice ale balansoarului pe care vrei să-l alegi. Optează pentru un balansoar bebe sau prevăzut cu un sistem de prindere care să prezinte siguranță. Cel mic nu trebuie să cadă din el în timpul mișcărilor. De preferat ar fi să optezi pentru un dispozitiv confecționat dintr-un material de calitate care să treacă cu brio testul durabilității. Confortul lui bebe este sporit și dacă optăm pentru pernițe mai groase și plăcute la atingere.

Viteza și tipul mișcărilor

Funcționalitățile unui balansoar te pot lua să iei decizia potrivită de cumpărare atunci când pui în balanță, pe de-o parte, prețul, iar pe cealaltă parte calitatea. În magazinele de profil există balansoare care funcționează numai cu vibrații și existe leagăne balansoare definite de un parametru clar de funcționare – și anume viteza reglabilă. Această caracteristică importantă permite mămicilor să stabilească la ce viteză cel mic va fi balansat.

Cât despre tipul mișcărilor, pe piața de profil se găsesc modele de balansoare sau leagăne balansoare cu mișcări înainte și înapoi sau dispozitive care permit mișcări din stânga în dreapta.

Designul

Așa cum menționam mai sus, aspectul estetic al balansoarului îndeplinește un rol deosebit. Astfel, devine indiscutabilă utilitatea unui balansoar de copii cu un design atractiv. Alege un balansoar cu jucării și accesorii muzicale care să îi mențină interesul viu cât mai mult timp, astfel încât tu să îți poți face treburile liniștită.

Previous articleSfaturi pe care sa le iei in considerarea atunci cand inchiriezi o masina
Next articleCele mai frumoase piețe de Crăciun din lume
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here