Home Diverse Sfaturi pe care sa le iei in considerarea atunci cand inchiriezi o...

Sfaturi pe care sa le iei in considerarea atunci cand inchiriezi o masina

693
0
inchiriezi o masina

In tara noastra, afacerile cu inchirieri de masini se afla inca la inceput de drum, insa interesul pe care l-a manifestat publicul roman pentru aceste servicii a determinat o evolutie impresionanta. Avantajele cu privire la inchirierea unui autoturism de la o firma specializata sunt multiple. Confortul si facilitatea prin care urmeaza sa fie planificat un traseu, costurile vizibil mai reduse in comparatie cu o masina proprietate personala si diversitatea modelelor de masini disponibile sunt doar putinele beneficii de care se bucura fiecare client.

Inchirierea unei masini pentru persoanele care calatoresc in scop de afaceri a devenit o parte din rutina lor. Procesul de inchiriere auto prezinta o serie de avantaje, dar si secrete care au inceput sa devina destul de cunoscute pentru toti cei care sunt interesati. Daca faci parte din categoria celor care nu au apelat niciodata la serviciile unei firme de inchirieri sau, pur si simplu, esti in cautarea unui sfat in acest sens, iata cateva mici sugestii de care ar trebui sa tii cont pentru a nu risca sa cazi in vreo capcana.

Inspectie atenta asupra masinii

Inainte de a parasi incinta locatiei de inchiriere, ti se va solicita sa verifici cu atentie autoturismul pe care urmeaza sa il iei, insa cei mai multi dintre cei care calatoresc cu masina au tendinta de a nu lua prea in serios aceasta etapa, asteptand cu nerabdare sa ajunga pe sosea. Orice companie care asigura servicii de acest fel are dreptul sa te traga la raspundere in conditiile in care descopera anumite defectiuni care nu au fost semnalate la timp.

Este important sa iti amintesti ca inspectia se realizeaza din motive de siguranta si merita in totalitate timpul alocat, iar companiile de inchirieri auto apreciaza ajutorul tau, mai cu seama atunci cand descoperi o mica problema.

Alegerea masinii adecvate pentru calatoria ta

Avantajele unui serviciu de car rental Cluj includ, printre altele, varietatea de autoturisme special create in acoperirea diverselor nevoi. Este esential sa nu te grabesti si sa nu te arunci in alegerea celei mai ieftine sau cele mai luxoase masini, trebuie sa cauti toate optiunile pe care le ai si sa discuti cu reprezentantii firmei pentru a gasi masina potrivita necesitatilor tale.

Daca vei calatori singur, e recomandat sa optezi pentru o masina economica care sa iti ofere suficient spatiu pentru bagaje, dar cheltuielile cu carburantii sa fie minime. Daca doresti sa te orientezi catre o vacanta cu prietenii sau familia, poti sti ca exista masini mai mari si mai incapatoare, destinate drumetiilor mai anevoioase.

Returnarea masinii cu rezervorul plin

Stiai ca daca nu vei returna masina cu acelasi continut de combustibil cu care ai plecat vei fi taxat in mod corespunzator? Ei bine, multi nu stiau sau pur si simplu credeau ca pot pacali firma, ceea ce nu este deloc corect.

Pentru a evita sa cheltuiesti mai mult cu taxele care constituie o forma de sanctiune pentru conduita ta, poti sa actionezi in conformitatea regulilor. Astfel, poti umple rezervorul la o benzinarie din apropiere sau sa platesti combustibilul in momentul inchirierii, o optiune convenabila pentru cei care calatoresc pe baza unui program strict si nu le permite timpul sa caute o benzinarie.

 

Daca vei respecta conditiile de mai sus si vei face o rezervare din timp a masinii, ai toate sansele sa te bucuri de o experienta nemaipomenita in scurta ta escapada. Masina este una dintre acele nevoi de care nu te poti lipsi, indiferent de cate compromisuri ai fi dispus sa faci, astfel ca alege intelept!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here