Dressing-urile încep să fie la modă și pe la noi prin România. Discutăm despre o soluție venită de peste ocean, din Statele Unite, de la niște oameni care n-au știut niciodată ce înseamnă să nu prea ai bani de haine. Ei bine, iată că lucrurile încep să meargă bine și pe la noi, cel puțin femeile reușesc tot mai adesea să strângă de la an la an haine în cantități industriale. Aceste haine au nevoie de un loc de depozitare pe măsură, așa că un dressing dedicat este de departe cea mai bună soluție.
Pentru a da naștere unui dressing, nu ai nevoie de mare lucru, majoritatea apelează la această variantă în urma renovărilor, când se poate croi simpli din rigips absolut orice. Dacă te bate gândul să faci și tu un dressing în dormitor, trebuie să ai în vedere câteva aspecte destul de importante care țin de utilitate. așadar, iată x caracteristici utile pe care trebuie să le îndeplinească un dressing, capabil să-ți găzduiască toate hainele tale. Sunt caracteristici logice pe care sun sigur că le va înțelege toată lumea.
3 caracteristici utile pe care trebuie să le îndeplinească un dressing
- Adâncimea trebuie să fie de minim 80 cm. Asta dacă vrei ca hainele tale să stea pe umerașe neînghesuite. Atunci când te apuci să faci un dressing, trebuie să ai în vedere acest compromis al spațiului util. Scopul este acela de a-ți ușura viața, nu acela de a da naștere unui lucru inutil, greu de folosit sau enervant în esență. Fii generos cu spațiul altfel, rezultatul final nu te va mulțumi.
- Ușile trebuie să fie glisante. De ce? Destul de simplu de înțeles de ce. Ideea de a crea un dressing nu trebuie să-ți ia din spațiul locativ mai mult decât trebuie. Astfel, uși glisante dressing sunt o soluție mai mult decât perfectă în special în cazul în care dressing-ul este amplasat într-o cameră micuță. În plus, ușile glisante sunt un element modern care dă camerei un aspect aparte. Cu toții ne dorim ca după renovare, camerele noastre să arate ca desprinse din revistele de arhitectură, nu? Sau dacă nu desprinse din reviste, măcar să fie super moderne.
- Sunt necesare spațiile pentru încălțăminte. Deși se numește dressing și este destinat hainelor, mai mult ca sigur o să aveți mai multe perechi de pantofi cât poate să intre într-un pantofar. Puteți construi câteva rafturi speciale pe care să puneți încălțămintea pe care o folosiți rar sau sezonier. Nu are rost să țineți pantofarul ocupat cu încălțăminte pe care nu o folosiți.
Așadară, dacă vă apucați să faceți un dressing în dormitor, nu uitați să-l faceți suficient de încăpător, să creați spații și pentru pantofi și nu în ultimul rând, să îi puneți niște uși glisante de senzație.