Home Diverse Ce așteptări trebuie să ai de la o agenție de web design?

Ce așteptări trebuie să ai de la o agenție de web design?

664
0

E destul de dificil să conduci o agenție web design în ziua de azi pentru că de cele mai multe ori ești nevoit să lucrezi cu clienți aflați la distanță și știm cu toții faptul că acest tip de „relație” este una destul de dificilă în care neînțelegerile sunt ceva destul de normal. E foarte dificil să ajungi la un consens atunci când lucrezi pentru un client nou pe care nu-l cunoști, mai ales dacă nici nu reușește să dea prea multe detalii despre ce anume își dorește cu adevărat pe parte de web design. Haideți să vedem cam ce așteptări decente ar trebui să aibă un client obișnuit de la o agenție web design, pornind de la premiza că este genul de client care știe clar ce anume dorește.

Ce așteptări trebuie să ai de la o agenție de web design?

  • să-ți spună de la început, care sunt costurile totale, pentru toate cele necesare unei bune funcționări a magazinului online.
  • să-ți asigure în pachetul de servicii o găzduire bună care să ajute magazinul. O găzduire de slabă calitate alungă clienții.
  • să-ți livreze absolut toate funcțiile pe care s-au încumetat să ți le promită pentru magazin, nimic în plus, nimic în minus.
  • proiectul să fie gata la timp. Se acceptă întârzieri de câteva zile în funcție de complexitate dar atât, nimic mai mult.
  • magazinul să fie PERFECT FUNCȚIONAL în momentul predării, erorile ulterioare sunt dovadă de incompetență.
  • să-ți răspundă cu răbdare și profesionalism la toate întrebările pe care le pui, chiar dacă unele dintre ele sunt banale.
  • să-ți asigure un contract de service pentru acest tip de produs, chiar dacă este unul strict virtual.
  • să respecte îndrumările tale în materie de webdesign, în materie de aspect. Până la urmă clientul trebuie să fie mulțumit de cum arată magazinul, nu?

Acestea sunt câteva dintre așteptările standard pe care orice client le are în momentul în care începe să investească într-un proiect de tip magazin online. Așteptările nu trebuie să fie exagerate mai ales dacă se face legătura între costuri și cele primite iar discrepanța între cele două este destul de mare. Totul trebuie să se rezume la bun simț și la ideea de a păstra totuși niște limite, altfel te transformi în genul acela de client care vrea multe de bani puțini. Client pe care nu-l vrea nimeni de altfel.

Previous articleBrexit crește achiziția de antidepresive de către populație
Next articleProba InSight a celor de la NASA a aterizat pe Marte cu brio
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here