Home Economic De ce indicele Dow se scufundă?

De ce indicele Dow se scufundă?

1168
0

Indicele Dow a scăzut 522 de puncte, sau 2,2% marți, trăgând după sine nume grele din industrie precum Target sau S&P.

Acțiunile pe tehnologie de asemenea au scăzut, Nasdaq a încheiat ziua de marți cu -1,7%. Apple a suferit o scădere de 5% după ce Goldman Sachs a scăzut prețul de referință al indicelui iPhone pentru cea de-a doua oară într-o săptămână. Toți cei trei mari indici de referință au pierdut ce-au câștigat de-a lungul anului. Dow este undeva la -2500 puncte. „În această perioadă drumurile sunt aglomerate.

Oamenii încearcă să-și găsească drum cât mai rapid pentru a celebra Ziua Recunoștinței. La fel fac și investitorii, aleargă care pe unde apucă să-și retragă banii din diverse afaceri” spune Paul Hickey, co-fondator al Bespoke Investment Group.

Luni, indicele Dow a pierdut de asemenea 400 de puncte iar S&P 500 este mai jos cu 10% față de recordul pe plus obținut în trecut. Aceste scăderi sunt rezultatul războiului economic dintre Sua și China? Voi ce părere aveți?

Previous articleBitcoin, încotro?
Next articleBrexit crește achiziția de antidepresive de către populație
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here