Home Economic Starul Bollywood Amitabh Bachchan scapă 1398 de fermieri de datorii

Starul Bollywood Amitabh Bachchan scapă 1398 de fermieri de datorii

643
0

Superstarul Bollywood Amitabh Bachchan a plătit peste 560.000 de dolari în contul creditelor luate de unii fermieri, credite pe care din pricina crizei din agricultură, oamenii nu au mai putut să le achite.

Acesta a anunțat pe blogul său că „a avut grijă” de 1398 de fermieri din nordul statului indian Uttar Pradesh, zonă în care starul s-a născut. Le-a plătit toate datoriile.

Peste 50% din populația din India este implicată în agricultură într-un fel sau altul. Agricultura reprezintă 18% din GDP-ul Indiei iar în ultimii ani, datorită schimbărilor climatice, fermierii o duc tot mai rău în acest sector. Prețurile la motorină au crescut, ajutoarele/subvențiile de stat s-au diminuat iar mii de fermieri au ajuns să aibă datorii.

Datele furnizate de către Guvern indică faptul că în acest moment, 11772 fermieri din India s-au sinucis din pricina lipsei finanțelor din 21013 până în prezent, o rată de 44 de sinucideri pe zi.

Considerat o instituție națională, Big B. cum este cunoscut în India, a jucat în peste 200 de filme. Acesta este de asemenea gazda Vrei Să Fii milionar din țara natală.

Previous articlePoliția din Dubai trece la motociclete zburătoare
Next articleCase istorice din Marea Britanie – arhitectura secolelor 15-20
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here