Home Diverse Masajul – cea mai veche tehnică de relaxare din lume

Masajul – cea mai veche tehnică de relaxare din lume

715
0
masajul

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit masajul pentru a elibera stresul din organism și pentru a-și încărca bateriile cu energie.

Punctele sensibile prin care se reușește relaxarea mușchilor au fost studiate în ultimii ani destul de mult iar astăzi, există saloane ce oferă un masaj de relaxare în București de nota 10.

Știm cu toții faptul că românii sunt cam greu de convins că au nevoie de masaj ori de relaxare, însă iată că în ultimii ani tot mai multe saloane s-au deschis în capitală, fapt ce indică o schimbare în mentalul colectiv al societății.

Poate și vremurile pe care le trăim își spun cuvântul, nivelul de stres absorbit zilnic în trafic și la locul de muncă este unul net superior celui resimțit de populație în urmă cu 50 de ani de exemplu, când grija zilei de mâine (cel mai important factor de stres din România) nu exista.

Pe lângă faptul că reușește să elibereze stresul din organism, masajul poate să calmeze durerea și detensionează mușchii încordați ai corpului.

Starea de bine generată în timpul unei ședințe de masaj stimulează gradul de energie și îmbunătățește starea psihicului.

Masajul este foarte recomandat și celor care suferă de oboseală cronică, traiul aglomerat și solicitant de zi cu zi te poate obosi mult peste limitele normalului.

De asemenea, cei care au probleme cu somnul pot să încerce aceste ședințe de masaj clasice, o soluție mult mai naturală față de medicamentele clasice prescrise de către medicul de familie.

Pielea corpului și ea poate avea de câștigat cel puțin pe parte de elasticitate iar circulația sângelui mai mult ca sigur va fi îmbunătățită chiar de la prima ședință.

Nu în ultimul rând, masajul are efect detoxificant asupra corpului, în momentul în care hormonii de relaxare sunt eliberați în organism are loc o detoxificare mai mult decât benefică.

Toxinele sau mai bine zis eliberarea acestora reprezintă o mare problemă pentru organismele noastre în contextul unui trai poluat din toate părțile, apă-aer-alimentație.

Rămâne la aprecierea voastră dacă aveți sau nu nevoie de un masaj, important este să înțelegem cu toții faptul că oamenii nu sunt roboți și că au nevoie de relaxare din când în când.

Din moment ce masajul este cea mai veche tehnică de relaxare din lume nu am cum să nu recomand.

Cei care locuiesc în București sunt oarecum privilegiați, întrucât au multe opțiuni în ceea ce privește salonul de masaj.

În ultimii ani au apărut prin capitală și saloane de masaj erotic, ceea ce înseamnă și mai multă distracție, și mai multă relaxare cel puțin pentru persoanele care nu sunt într-o relație stabilă.

Lăsați-mi scris în secțiunea de comentarii (sunt curios) câți dintre voi ași fost măcar o dată la masaj, dacă v-a plăcut sau dacă nu v-a plăcut, aștept de asemenea un argument.

Sau la masaj erotic. Ați fost, v-ați duce?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here