Home International (Germania) Un tânăr a rămas fără carnet la doar 49 de minute...

(Germania) Un tânăr a rămas fără carnet la doar 49 de minute după ce a luat examenul auto

503
0

Incredibilul s-a produs în Germania, unde un tânăr a rămas pieton la nici o oră după ce a promovat examenul pentru obținerea permisului de conducere categoria B.

Șoferul în vârstă de 18 ani a plecat apoi să sărbătorească reușita alături de prietenii lui dar poliția l-a tras rapid pe dreapta. Acesta circula cu dublul vitezei legale.

Acum, tânărul va trebui să mai facă niște ore de conducere pentru ași putea recupera permisul de conducere. A primit și o amendă de 200 de euro, întrucât circula cu 95 de kilometri pe oră într-o zonă din regiunea Märkischer Kreis, unde limita este de 50 de kilometri pe oră.

„Unele lucruri te țin o viață, altele doar câteva minute” face haz de necaz poliția din Germania de această situație, pe pagina oficială de Facebook. Singura explicație logică ar fi faptul că tânărul încerca să-i impresioneze pe prietenii aflați în mașină.

Evident, comentariile ironice și răutăcioase nu au întârziat să apară, multă lume se întreabă dacă ar fi trebui să ia examenul sau nu.

Previous articleDe unde poți fac e rost de bijuterii din aur ieftine?
Next articleCercetătorii de la Harvard cred că au descoperit o probă extraterestră
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here