Home Diverse De ce bicicletele electrice încep să prindă la public

De ce bicicletele electrice încep să prindă la public

575
0
bicicletele electrice

Bicicletele electrice există pe piață de mult timp. Să tot fie vreo 10-15 ani cred. Bine, nu în configurația actuală care-ți oferă autonomie de 50-60 de km cu o singură încercare de baterie, însă ideea este că acest concept nu este deloc unul nou.

Dacă în trecut, mulți dintre noi consideram aceste vehicule un simplu moft, o jucărie pentru copiii bogaților, astăzi, în contextul actual al societății, bicicleta electrică este chiar utilă. Acesta este motivul principal pentru care conceptul începe să prindă foarte bine la public și sunt ferm convins că-n următorii 10 ani vom vedea destul de multe biciclete electrice printre mașini.

Oamenii încep să caute alternative pentru a se deplasa mai repede la muncă iar faptul că mașinile s-au înmulțit foarte mult, nu prea lasă loc de variante. O mașină mai micuță, indiferent cât de micuță este, tot constituie o problemă atât pe parte de trafic cât mai ales pe parte de parcare.

Bicicleta electrică intervine în acest caz. Putem cumpăra biciclete electrice online și cu puțină atenție, vom vedea cum traficul greu rămâne în urmă, blocat între niște semafoare care parcă nu se fac verde niciodată.

Există și biciclete electrice pliabile pe MonkeyBoard.ro de exemplu, destinate special celor care au o problemă cu spațiul de depozitare. Până acum, multă lume a stat departe de aceste vehicule pentru că nu prea aveau loc să le pună în casă.

De când au apărut pliabile, nu se mai pune această problemă. Bicicletele electrice sunt și foarte distractive, nu mai ești nevoit să pedalezi să-ți iasă sufletul chiar dacă ai de urcat ceva pante. Acesta este motivul pentru care multă lume le cumpără și merg la birou cu ele. Nu ajung transpirați, din contră, ajung după o porție bună de distracție. O bicicletă electrică este ca un scuter.

Și în ziua de azi parcă nu mai contează atât de mult distanța pentru că bicicletele electrice au autonomie chiar și de peste 40 de kilometri. Traversezi Bucureștiul dus-întors rapid, gratuit, fără să depui nici cel mai mic efort fizic.

Merită investiția din toate punctele de vedere iar pe viitor vom asista la tot mai multe mașini lăsate în parcare din cauza acestor biciclete electrice.

Previous articleRenae Lawrence – eliberată după 13 ani de detenție
Next articleO copilă a fost scoasă la licitație pe Facebook drept mireasă
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here