Home Diverse Model de videochat – unul dintre cele mai căutate joburi din România

Model de videochat – unul dintre cele mai căutate joburi din România

751
0

Dacă în urmă cu vreo 10 ani am fi auzit că vecina sau colega de facultate lucrează ca model pentru videochat, probabil ne-am fi făcut o părere proastă despre ele. Mentalitatea în România se schimbă foarte greu, prejudecățile sunt parte componentă a traiului de zi cu zi. Partea bună este că pe măsură ce timpul a trecut, oamenii au început să-și schimbe puțin câte puțin modul în care gândesc. A început schimbarea de mentalitate pe care o așteptam cu toții încă de la Revoluție.

Atunci când vezi că într-o țară fost comunistă încep să fie acceptate trenduri occidentale, realizezi că lucrurile se schimbă. E drept, se schimbă destul de lent, însă totuși e bine că evoluăm. Studiourile de videochat sunt dovada de necontenit a faptului că mentalitatea începe să se schimbe. În urmă cu 10 ani le-ar fi fost mult mai greu să promoveze un anunț de angajare model pentru videochat pentru că s-ar fi lovit de un zid de netrecut construit în totalitate din prejudecăți. Domnișoarele nu ar fi vrut să se angajeze nici în ruptul capului indiferent de plată. Acestea s-ar fi gândit la ce-ar zice lumea dacă ar afla că ele se ocupă cu ceva așa de rușinos. Pe atunci, cam așa gândea lumea, videochatul, masajul erotic, sex shop-urile, erau subiecte TABU.

Astăzi însă, oamenii au început să privească cu o oarecare normalitate astfel de domenii pentru că internetul și-a intrat în drepturi și a scos din mintea lor asemănările cu prostituția sau pornografia. Accesul la informație a ajutat foarte mult în schimbul de mentalitate iar domnișoarele au început să prindă curaj, împinse de la spate oarecum și de câștigurile destul de bune pentru o țară în care salariul minim pe economie nu-ți ajunge nici măcar să-ți plătești chiria. Un model de videochat poate să câștige în România la fel de mulți bani ca cei care pleacă la muncă în străinătate iar acest aspect este unul foarte motivant. cu toții ne dorim să câștigăm bine la noi în țară, fără să fim nevoiți să mergem slugi la poarta străinătății, nu? Atunci, nu e de mirare că model de videochat este unul dintre cele mai căutate joburi din România la ora actuală.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here