Home Diverse Masaj normal sau masaj erotic? Ce alegem?

Masaj normal sau masaj erotic? Ce alegem?

1566
0
masaj

Masajul erotic începe să prindă contur și în România, o țară care nu a avut prea mult timp la dispoziție ca să scape de mentalitatea comunistă. Doar 30 de ani au trecut de la apariția democrației pe meleagurile noastre, o perioadă de timp considerată a fi drept insuficientă pentru un schimb complet de mentalitate. Cu toate acestea, iată că lucrurile se urnesc. Există un salon masaj erotic Sector 2, București care confirmă acest lucru. Dacă în trecut românii erau doar amatori de masaj normal, iată că de la o vreme, aceștia au început să frecventeze și saloanele de masaj erotic. Acest lucru a fost posibil doar odată cu începutul schimbării mentalității, începem să acaparăm ca nație mentalitate vestică.

Despre masajul normal, se cunosc o sumedenie de lucruri interesante. Masajul este cea mai veche metodă de tratament medical din lume, datând din anii 2500 Î. Hr. A avut atât de mult succes din cauza faptului că în corpul uman, pe piele mai bine zis, există 5 milioane de receptori dintre care 3000 doar în vârfurile degetelor. 640 de mușchi însumează un corp omenesc, mușchi care încep să se relaxeze în timpul unei ședințe de masaj. Relaxarea aduce după sine eliberarea stresului, o mai bună stare psihică dar mai ales fizică. Vremurile pe care le trăim sunt destul de agitate iar noi suntem destul de solicitați atât la locul de muncă, dar mai ales acasă, unde stresul reapare de multe ori din cauza neajunsurilor.

Fun Fact – În Coreea de Sud, doar persoanele oarbe sau care au probleme cu vederea pot să devină masseuri licențiați. Această lege a fost dată în anul 1912, pe vremurile când Coreea era colonie japoneză. Ei bine, conform unui recensământ efectuat în 2008, existau 7100 masseuri licențiați și atenție, 700.000 masseuri ilegali care deși nu aveau niciun fel de pregătire, ofereau acest tip de serviciu.

Masajul erotic însă, deși nu este departe ca și concept față de masajul normal, se bazează pe mult mai multă intimitate, pe mult mai multă plăcere. Era considerat un subiect TABU în România dar după cum spuneam mai sus, odată cu evoluția societății, vine și schimbul de mentalitate care îndrumă tot mai mulți români să încerce și acest tip de masaj. În plus, conform studiilor, se pare că 60 de minute de masaj erotic au un efect pozitiv asupra organismului la fel ca 8 ore de somn. În străinătate, oamenii se bucură pur și simplu de beneficiile masajului erotic și încearcă pe cât posibil să scape de stres. Stresul este acea componentă a traiului de zi cu zi care se ține scai de noi și pe care în realitate nu și-o dorește absolut nimeni. Rămâne la aprecierea fiecăruia dintre voi dacă vă doriți eliminarea stresului din organism într-o formă mai puțin convențională. Probabil cu timpul veți realiza că merită încercarea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here