Home Diverse Motoarele și motoreductoarele îți dau bătăi de cap? Iată de unde poți...

Motoarele și motoreductoarele îți dau bătăi de cap? Iată de unde poți să cumperi unele de calitate

739
0
Motoarele

Calitatea contează foarte mult atunci când vine vorba despre industrie și chiar dacă mulți dintre noi am crede că în România nu se mai produce mare lucru, ei bine, iată că statisticile contrazic acest zvon. În prezent, există peste 1 milion de companii mari, mici și mijlocii la 6 milioane de oameni considerați populație activă în România, care prestează muncă.

Nu mai avem noi fabricile de pe vremea lui Ceaușescu, la care intrau pe un schimb câte 10.000 de muncitori, însă există mici agenți industriali care încă nu au decis să arate steagul alb, care încă nu se predau în fața capitalismului european și care se încăpățânează să producă. Problema principală a acestor mici industriași, de multe ori, nu este piața de desfacere, nici lipsa de infrastructură din transporturi, ci faptul că nu prea mai au de unde să se aprovizioneze cu piese de schimb pentru utilajele pe care le folosesc în producție.

Din moment ce din 2008 de când România a intrat în Uniunea Europeană, industria a început treptat să-și dea duhul în special în orașele mici de provincie, din care a început o migrațiune constantă a populației către capitală ori către străinătate. Astfel, din moment ce industria-mamut a murit pe alocuri, magazinele care aprovizionau fabricile și combinatele cu piese de schimb pentru utilaje industriale și-au pus și ele mâinile pe piept și au plecat probabil într-un rai al industriilor moarte din România. Este o metaforă desigur, însă una care spune un trist și îngrijorător adevăr.

Din fericire, odată cu apariția internetului, unele dintre aceste magazine au decis să se mute online, mediul virtual devenind un punct de desfacere foarte bun în special pentru business-uri precum PROCONSILGRUP, care nu numai că vând  piese de schimb pentru utilaje industriale precum reductoare și motoreductoare, dar ei le și produc. Iată, așadar, cum industria reușește să salveze industria, cu ajutorul internetului.

I-am dat exemplu pe cei de la PROCONSILGRUP întrucât pe site-ul lor se specifică un lucru destul de interesant, și anume faptul că oferă consultanță gratuită și înainte dar și după vânzare. Compania demonstrează astfel că are o grijă deosebită față de client nu numai până în momentul achiziției, dar și după, când pot evident să mai apară ceva probleme. Aceștia demonstrează astfel că au mare încredere în standardul de calitate cu care-și produc piesele industriale.

Cei mai mulți dintre comercianți au grijă de client până în momentul vânzării. În plus, nu toată lumea se pricepe să aleagă sau să monteze piese industriale. Orice ajutor e binevenit atunci când nu știi ce să faci.

Astfel, când căutați un produs pentru a repara un utilaj industrial, dar nu sunteți sigur de parametrii de funcționare sau de performanțele sale, folosiți formularul de contact de pe pagina celor de la PROCONSILGRUP pentru a trimite un mesaj în care să descrieți aplicația în care doriți să folosiți produsul, și veți fi contactați în cel mai scurt timp, urmând să primiți toate informațiile de care aveți nevoie. Ar fi bine ca atunci când trimiteți mesajul, să fiți cât mai expliciți.

Mai trebuie precizat faptul că cei de la PROCONSILGRUP sunt specializați în producție și vânzare de motoare electrice, reductoare și motoreductoare de turație, motovarietoare și varietoare de turație, convertizoare de frecvență (invertere), lanțuri Gall, pinioane și transmisii mecanice, vibratoare industriale, transportoare cu șnec, pompe și electropompe, ventilatoare industriale, silozuri și accesorii pentru silozuri și multe altele, au o activitate comercială destul de complexă.

Așadar, dacă aveți nevoie de motoare sau motoreductoare și nu știți de unde să cumpărați, ori nu prea aveți habar despre parametrii tehnici, cei de la PROCONSILGRUP vă stau la dispoziție cu multă răbdare și implicare din partea specialiștilor lor. Cu siguranță veți cumpăra exact piesa de care afacerea voastră are nevoie pentru a continua. Cel mai important aspect legat de aceste achiziții se rezumă la suportul pe care-l primești din partea celui care vinde iar acest brand – PROCONSILGRUP – și-a făcut deja un renume din grija deosebită cu care abordează fiecare client în parte. O companie care are atât de multă grijă față de client clar aduce în prim plan produse de foarte bună calitate.

Rămâne la alegerea fiecăruia dintre voi la cine apelați în momentele în care aveți nevoie de piese, produse sau echipamente industriale, important este să țineți cont de faptul că peste tot în lume se pune mare accent pe grija față de client. Este singura metodă prin care toată lumea rămâne mulțumită: vânzătorul de profit și clientul de achiziția de calitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here