Home Editorial sau Guest Post 7 dezavantaje ale traiului la bloc

7 dezavantaje ale traiului la bloc

1584
0
la bloc

Traiul la bloc este o experiență cu totul specială, mai ales dacă ai parte de vecini sălbatici capabili să-ți facă zile fripte prin simplul lor comportament. Există multe dezavantaje pentru traiul la bloc, dezavantaje despre care vom discuta și noi în cele ce urmează. Dacă te bate gândul să faci un credit pe XX ani pentru a cumpăra un apartament, gândește-te de două ori. Poate și acest articol te va ajuta în acest sens. Momentan am aproape 30 de ani de trăit numai la bloc și tot ce pot să spun este că nu mai vreau. Din păcate, românii adunați în aglomerări urbane sunt un adevărat coșmar din multe puncte de vedere pe care le voi sublinia în cele ce urmează. Să vedem așadar care sunt cele mai mari 7 dezavantaje ale traiului la bloc, în viziunea mea.

7 dezavantaje ale traiului la bloc

  1. Vecini nesimțiți. Adică dau muzica tare chiar dacă e toiul nopții, ori fac chefuri pe casa scării, e la modă. Muzica lor preferată: manelele.
  2. Vecini nesimțiți. Se apucă să dea găuri cu bormașina când îți e lumea mai dragă, chiar și la 2 noaptea.
  3. Vecini nesimțiți. O să fie mereu mizerie, unii aruncă gunoiul pe geam și nu ai efectiv ce să le faci. Educație cu forța nu se poate.
  4. Vecini nesimțiți. Îți ocupă locul de parcare doar pentru că așa vor ei. Nu contează că tu muncești și vii la 10 noaptea de la muncă.
  5. Vecini nesimțiți. Nu vor ezita niciodată să te bârfească. Dacă cumva nu asculți manele sau chestii de genul, vei fi oaia neagră a blocului.
  6. Vecini nesimțiți. Nu-și plătesc întreținerea și o să taie căldura sau lumina pe scară la toată lumea.
  7. Vecini nesimțiți. Golăneală, pe la scările de bloc se adună mereu toți golanii blocului la sparte de semințe și hăhăială. Covorul de coji de semințe este specific nouă, românilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here