Home Diverse Ești o persoană foarte ocupată și nu ai timp de mers la...

Ești o persoană foarte ocupată și nu ai timp de mers la sală? Iată 2 soluții care te vor ajuta să slăbești

833
0
sală

Vremurile pe care le trăim sunt destul de agitate, de multe ori am vrea să facem cumva să dilatăm timpul și să trăim ziua de 30 de ore, nu pe cea de 24. Din păcate, timpul este același pentru toți, trăim în secolul vitezei și observăm cum de multe ori cele 24 de ore nu ne ajung nici măcar pentru a duce la bun sfârșit lucrurile planificate pentru muncă, ce să mai zicem de mers la sală sau timp liber? Ei bine, dacă ești genul de persoană foarte ocupată dar vrei totuși să slăbești sau să fii în formă, există câteva soluții prin care poți obține rezultate fără să mergi la sală. Haideți să trecem în revistă X soluții care te vor ajuta să slăbești deși ești o persoană foarte ocupată care nu are timp de mers la sală.

2 soluții care te vor ajuta să slăbești deși ești o persoană foarte ocupată care nu are timp de mers la sală

  1. Mută sala la tine acasă. Poți să-ți cumperi de exemplu de pe internet benzi de alergare și să îți faci exercițiile înainte de a merge la culcare. Așa, nu mai ești nevoit să te mai deplasezi la nicio sală. Benzile de alergare sunt destul de ieftine și au marele avantaj că nu ocupă mult spațiu. Poți să le pui în dormitor sau unde ai tu mai mult spațiu și nu simți că încurcă și dimineața înainte să mergi la muncă ori seara înainte de culcare, poți să alergi câțiva kilometri fără să te deplasezi în realitate niciun metru. Cu siguranță vei reuși să dai jos kilogramele adunate din cauza stresului și a sedentarismului impus cu forța oarecum de vremurile pe care le trăim.
  2. Schimbă regimul alimentar. Dacă vei renunța la Coca Cola (sucuri acidulate în general), la shaorma (fast food) și la alte mâncăruri foarte grase precum micii, garantat o să pierzi undeva la 5 kilograme într-o lună. Din păcate oamenii nu realizează cât de nocive sunt sucurile și fast food-ul. Acestea conțin foarte multe chimicale ce pot să dea foarte ușor organismul peste cap și-l pot face să rețină apă și grăsimi într-o veselie. Partea proastă este că de dat jos se dă foarte greu. Combinând cele două soluții de mai sus, clar veți avea rezultate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here